- 14 Eylül 2010
- 50
- 0
merhaba arkadaşlar benim acım şuan çok büyük kardeşimin kedisi vardı badem balkondan düştü 5 kattan betona evimizin yakınında bir veteriner bayan vardı ona götürdük ve yavrum tam 6 gün savaş verdi düştükten ertesi gün gitiim röntgen çektinmi dedim hayır dedi içkanama var o durmadan bişey diyemem dedi önce ön ayağı kırık beli incilmiş dedi sonra beli kırık arkası tutmuyor dedi sonra idrar kesesine felç vurdu dedi ve buzaman okadar ters bir zamana geldiki hafta sonu ve bizim kardeşimin düğünü için izmire gitmemiz şart bu olay cuma oldu pazartesi ameliyat yapıcam dedi sürekli hergün telefon ettik içkanama durdu dedi hayvana sürekli iğne yaptı pazartesi gittiğimizde benim yapacağım bişey yok avcılardaki fakülteye götürün dedi ve dün saatler sonunda avcılardaki fakülteye annem babam götürdü benim sınavlarım var gidemedim zaten dayanamazdımda ve orda film sonrası heyet ötenaziye karar vermiş ve biz mecbur kaldık bademimizi kaybettik bunun sorumlusu o canavar veterinerin allah belasını versin madem yapamıcaktın neden bizi oyaladın hayvana 6 gün müdahele etmeden beklettin ben bu insanı nasıl nereye şikayet edip içimi rahatlatmalıyım yardımcı olurmusunuz ailece yıkıldık biz buzamana kadar evde hiç hayvan bakmamıştık bilgisizdik cevaplarınızı bekliyorum