Badem adlı kedime ötenazi yapıldı bunun sorumlusu veterinerin nasıl canını acıtabilir

hande19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2010
50
0
merhaba arkadaşlar benim acım şuan çok büyük kardeşimin kedisi vardı badem balkondan düştü 5 kattan betona evimizin yakınında bir veteriner bayan vardı ona götürdük ve yavrum tam 6 gün savaş verdi düştükten ertesi gün gitiim röntgen çektinmi dedim hayır dedi içkanama var o durmadan bişey diyemem dedi önce ön ayağı kırık beli incilmiş dedi sonra beli kırık arkası tutmuyor dedi sonra idrar kesesine felç vurdu dedi ve buzaman okadar ters bir zamana geldiki hafta sonu ve bizim kardeşimin düğünü için izmire gitmemiz şart bu olay cuma oldu pazartesi ameliyat yapıcam dedi sürekli hergün telefon ettik içkanama durdu dedi hayvana sürekli iğne yaptı pazartesi gittiğimizde benim yapacağım bişey yok avcılardaki fakülteye götürün dedi ve dün saatler sonunda avcılardaki fakülteye annem babam götürdü benim sınavlarım var gidemedim zaten dayanamazdımda ve orda film sonrası heyet ötenaziye karar vermiş ve biz mecbur kaldık bademimizi kaybettik bunun sorumlusu o canavar veterinerin allah belasını versin madem yapamıcaktın neden bizi oyaladın hayvana 6 gün müdahele etmeden beklettin ben bu insanı nasıl nereye şikayet edip içimi rahatlatmalıyım yardımcı olurmusunuz ailece yıkıldık biz buzamana kadar evde hiç hayvan bakmamıştık bilgisizdik cevaplarınızı bekliyorum

ertesi gün röntgen çektin mi diye sorduğunda hayır dediği için, sana neden alıp hayvanı daha iyi biyere götürmedin derler şikayet etsen. malesef düğüne gitmeniz gecerli bi neden olarak sayılmaz. anlıyorum acınız büyük, biz ne desek boş şimdi. ama veteriner size iç kanama durmadan bişey yapamam dediğinde o zaman iç kanamaya müdahale edin diyebilmeniz gerekirdi, veya ameliyatı pazartesi yapıcam dediğinde neden şimdi değil diyebilmeniz gerekirdi, sizi tatmin eden bi cevabı yoksa da alıp kediyi götürebilirdinz. bunun daha önce hayvan beslemekle alakası yok. hoş bi benzetme değil ama hasta olan kediniz değil anneniz olsaydı iyi tamam bekleyim pazartesiye kadar dermiydiniz? bi neden sormaz mıydınız? şimdi malesef veterinerin sorumsuzlugu kadar sizi de sorumsuz bulurlar naparsanız yapın. veterineri röntgeni ilk gün çekip müdahale etmedi diye şikayet edebilirsiniz bunda haklısınız, ama onun suclu oldugunu farkında olup kediyi ordan almadıgınız için kalan sorumluluk size aittir. ve pazartesi günü avcılara götürün diyo, siz carsamba günü götürüyosunuz.

:-S ayy, belki bazilari basite cekebilir ama benimde bir kedim daha dogru kedilerim vardi, cok severdik onlari onlarda bizi.. sonra birsekilde yok oldular cok kotu olduk. Kedi kopek insana arkadas gibi bir yaratik. Stresini gideriyordu en azindan..
ben cemreeylul arkadasa katiliyorum, sikayet edin.

Son düzenleme:
ertesi gün röntgen çektin mi diye sorduğunda hayır dediği için, sana neden alıp hayvanı daha iyi biyere götürmedin derler şikayet etsen. malesef düğüne gitmeniz gecerli bi neden olarak sayılmaz. anlıyorum acınız büyük, biz ne desek boş şimdi. ama veteriner size iç kanama durmadan bişey yapamam dediğinde o zaman iç kanamaya müdahale edin diyebilmeniz gerekirdi, veya ameliyatı pazartesi yapıcam dediğinde neden şimdi değil diyebilmeniz gerekirdi, sizi tatmin eden bi cevabı yoksa da alıp kediyi götürebilirdinz. bunun daha önce hayvan beslemekle alakası yok. hoş bi benzetme değil ama hasta olan kediniz değil anneniz olsaydı iyi tamam bekleyim pazartesiye kadar dermiydiniz? bi neden sormaz mıydınız? şimdi malesef veterinerin sorumsuzlugu kadar sizi de sorumsuz bulurlar naparsanız yapın. veterineri röntgeni ilk gün çekip müdahale etmedi diye şikayet edebilirsiniz bunda haklısınız, ama onun suclu oldugunu farkında olup kediyi ordan almadıgınız için kalan sorumluluk size aittir. ve pazartesi günü avcılara götürün diyo, siz carsamba günü götürüyosunuz.

Arkadaşa katılıyorum.Veterinerler malesef hep maddiyat adına çalışıyorlar (istisnalar hariç).Onlara saldım çayıra Allah kayıra deyip bırakmamalıydınız.Küçük dostunuz acılar içinde can çekişirkende sizin onu bırakıp nasıl düğüne gittiğinizi de anlayamıyorum oda bir başka mesele.

çok üzgünüm herşeye maddiyata bakıyor iyi bir hastaneye götürseydik belki bir ümit yaşardı ama bütçemizde müsait değildiki keşke hayvan hastanelerinide biraz daha uygun tutsalar

cemreeylül arkadaşım kadın pazartesi götürün demedi biz pazartesi yoldaydık ona güvendikya oda içkanamayı beklediya sonra gözü ameliyata kesmedi biz pazartesi yapın dedik oda ogüne içkanaması durdu dedi pazarteside ben rahatsızım dedi salıyı bekleyelim dedi salı gittik siz bunu avcılardaki fakülteye götürün orda profosyoneller var onlar görsün demiş olmadı tüm tahlilleri yaptırın ben burda yaparım demiş bugün götüremezsiniz sabah erkenden gidip sıra almalısınız demiş ya zaten o bize ilk gün böyle hastane var ben yapamam oraya götürün deseydi biz götürürdük ama bizim bu tarz hastaneden haberimiz bile olmadıki bu kedi izmirde düğünü olan kız kardeşimindi sokakta bulmuş eve getirmişti düğünden sonra alıcaktı nasip olmadı bu aradada annem ilgilendi ama olmadıevet şayet bize deseydiki siz bunu alın şu hataneye götürün biz gitmez birimiz muhakkak yanında ilgilenirdik ama kadın ben burda bakıyorum iğne veriyorum kanamasını durdurmaya çalışıyorum diye kendine güvendik en geç pazartesi kanaması durursa ameliyat yapıcam dedi
birde evimizin çok yakınındaydı güvendik bize yanındaki hayvanlardan örnekler verdi hep içkanamayı bahane etti o durmadan bişey yapamayız dedi durdu çok üzgünüm

Öncelikle başınız sağolsun arkadasım,bir hayvansever olarak sizlere tavsiyem,lütfen hayvanlarımızı özel veteriner kliniklerine degil de veteriner fakültelerine götürelim,özel veteriner kliniklerinin tek amacı para kazanmak,hayvanlarımızı iyileştirme peşinde falan degiller onlar....

teşekkür ederim damla arkadaşım biz bilemedik bir hataya düştük ama bizim götürdüğümüz tavsiye edilen hastanede fakülteydi orda bukararı aldılar

X