Bade İşçil'e şok! Hakim tanımadı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837

Bade İşçil'e şok! Hakim tanımadı

YazdırTarkan Sualp’e açtığı davada ifade verdi. İşçil’in mahkemede tanınmış bir kişi olduğunu söylemesi üzerine hakim, “Ben sizi tanımıyorum. Ne iş yapıyorsunuz” dedi.

Oyuncu Bade İşçil, Nişantaşı’ndaki evinin açık adresini sosyal medyada paylaşan boşanma davaları süren eşi Malkoç Sualp’in kardeşi Tarkan Sualp ile mahkemelik oldu. Tarkan Sualp hakkında Bade İşçil’in “Kişisel verilerini hukuka aykırı olarak ele geçirmek ve yaymak” ve “Sesli, yazılı veya görüntülü Hakaret” suçundan 2 yıl 3 aydan 6 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Davanın ilk duruşmasına katılan İşçil, Tarkan Sualp’ten şikayetçi oldu

İstanbul’da görülen duruşmaya Tarkan Sualp katılmadı. Sulap’ten şikayetçi olan ise Bade İşçil ise duruşmada hazır bulundu. İşçil, ifadesi esnasında kamuoyu tarafından tanınmış ve sosyal medyada takip edilen bir kişi olduğunu söylemesi üzerine hakim, “Ben sizi tanımıyorum. Ne iş yapıyorsunuz?” diye sordu. Bade İşçil de “Oyuncuyum” diye yanıt verdi

İşçil, “Sosyal medyada, evimin adresi sanık tarafından deşifre edilmiştir. Boşanmada suçlu benmişim gibi göstermeye çalışılması nedeniyle şikayetçiyim” dedi. Hakimin “Boşandınız mı?” sorusunu ise İşçil, “Henüz boşanmadım” diye yanıtladı.

Tarkan Sualp’in avukatı ise, Sualp’in şehir dışında bir toplantıya katıldığı için duruşmaya gelemediğini belirterek gelecek celse müvekkili ile birlikte savunma yapacaklarını söyledi.
http://www.milliyet.com.tr/bade-iscil-e-sok-hakim-tanimadi-magazin-2182711/

Harbiden kim ki bu kendini charlize theron sanan vatandaş
Laf da kol gibi girmiş yalnız

Bu insanlar herkes bizi mutlaka tanımalı sendromu yaşıyor sanırım
Ben bazılarını sokakta görsem tanımam, ilgi alanı meselesi

Ay sanki tanımak zorunda

İşin kötü yanı, bilim insanı-hayata bi yararı dokunan insanları kimse tanımıyor

Ama dizilerdeki yan karakterleri bile ezbere biliyoruz.

Asıl tanımamız gereken insanları tanımıyoruz.

hakimin yaptığı da tartışılmalı ben sizi tanımıyorum, bende justin biberi tanımıyorum ama duyuyorum görsem fotoğrafını biri söylese ancak bu mu derim.... ama adam tanınılıyor

bade işçil i mahsunla ilk çıktığından beridir yaş farkından dolayı sevmem ama 102 bin takipçisi var ve karşı tarafın küçük düşürmek için yaydığını düşünüyorum sevmediğim kadın çocuğu için mücadele veren bir anne olduğundan beridir üslubunu bozmamasından takdir ettiğim bir anne

ayrıca böylesi bir görüşmenin basına yansıması da manidar, (ayrıca mahkeme de hakimin böyle gereksiz birşey söyleyeceğini düşünmüyorum)
bade ; karşı taraf bilinçli olarak rencide etmek için haberler çıkarıyor diye magazin programında söylemişti birkaç AY önce haftasonu sabah yayınlanan bir magazin programında

tanı tanıma
açık adresini paylaştı mı paylaştı
suçlu mu suçlu

açık adresini tanınmayan birisi dahil olsa başka bir insan başka birinin adresini paylaşamaz kişisel bilgi güvenliği !!!!

Bende tanımaya bilirim dizilerden nefret ediyorum gündüz kuşağı artistleride bilmem , ev güzel tv mümkünse kapalı olan

Beşiktaş'ta giymiş taytını, spor ayakkabasını jogging yapıyordu... Şöyle bir sendeledi, düşeyazdı... O gün bugündür gözümden düştü.

kadın birsey dememiş ama ya ev adresi acık paylasılmıs oda ifade sırasında tanınmıs biri oldugunu soyleyerek bu tarz durumların onu daha zora sokabilcegini ifade etmiş haklıda bu konuda tanımamıs olabilir hakim onun uzerine nasıl tanımadınız beni falan dememişki:)

Acaba makyafsızmı gittiki
Eğer makyaj yoksa, makyajlı olaydı belki hakim gözüm biyerden ısırıyor diyebilirdi

bade kim Allasen, şarkıcı değil oyuncu değil, ne iş yaptığını ben de bilmiyorum ara sıra magazin sayfalarında kocasıyla gündeme geliyor daha önce mahsun kırmızıgülün sevgilisi olarak "duyduğum" bi insan, hakimin tanımaması son derece normal, bu tavra kapak yapmasıda son derece normal, dua etsin bu kadar demiş sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…