Bade İşçil eski sevgilisiyle görüntülendi

zelibon

İKİZ ANASI :)
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
8.630
6.513
37
Bade İşçil eski sevgilisiyle görüntülendi
Malkoç Süalp’e boşanma davası açan Bade İşçil, önceki akşam eski sevgilisiyle objektiflere takıldı.
Sayit DURMAZ14 Ağustos 2015

Geçen ay eşi Malkoç Süalp’e boşanma davası açan Bade İşçil, önceki akşam İstanbul Kurtuluş’ta eski sevgilisiyle görüntülendi.

Bade İşcil ve Malkoç Süalp 2013 yılında nikah masasına oturmuştu

Eşi Malkoç Süalp’e kendisine fiziksel ve psikolojik şiddet uyguladığı gerekçesiyle boşanma davası açan Bade İşçil, evlenmeden önce flört ettiği Moldovalı gençle yeniden görüşmeye başladı.

Bade İşcil, boşanma iddialarını Instagram'da paylaştığı bu fotoğrafla yalanlamıştı

Ünlü oyuncu, önceki akşam Kurtuluş’ta, annesi Kadriye, oğlu Azur ve eski sevgilisiyle yürüyüş yaparken görüntülendi. Flaşlar patlayınca ne yapacağını şaşıran İşçil, tüm soruları yanıtsız bıraktı.

Telefon şifrelerini değiştirdi

Malkoç Süalp’in yakınları, genç işadamının boşanma davası açılmadan önce de bazı şeylerden şüphelendiğini, “Ayrılmamıza dört ay kala Bade telefon şifrelerini değiştirdi, çağırdığım halde benimle Londra’ya gelmedi, öğle saatlerinde evde olmuyordu” dediğini iddia ediyor.

Bu ünlülerin ilişkilerine anlam vermek zor valla evli ve çocuğu annesiyle eski sevgili de yanlarında ürüyüş keyfi bu biraz fazla genişlik oluyor benim gözümde.

neden eski valla kocası yerinde olsam bende süphelenirdim

ilk ilişkisini mahsun kırmızı gülle yaşamış bir kadının hayatının diğer kalanında da doğru adamı seçmesini beklemeyin berbat bir evlilik yaptı şimdi de eski sevgilisiyle gezmesi falan üzülüyorum kadına ne kötü tercihleri var.

ilk onunla meşhur oldu galiba...çok güzel bir kadın bence yazık etti kendine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…