Sivilceli Ciltler Bacılar ben yaptım,gördüm..Denemesi bedavaa :))

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

coolfire

Rabbim Hamdolsun..!!
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2009
677
157
Selam kızlar;

Tv de izlediğim yabancı bi güzellik uzmanı siyah noktalar için uygulamalı bi örnek gösterdi malzemeleri de hepimizin evde bulundurduğu şeyler hemen merak edip yaptım ilk yapmama rağmen olumlu gördüm.Yapılışını sizlere de anlatayım isteyen deneyebilir.. Malzemeler:pamuk,karbonat,bildiğimiz beyaz sabun :) ve su..
Yapılışı:Bir kaseye biraz su koyuyoruz azcıkta pamuğu alıp suya batırıp sıkıyoruz nemli kalıyor sonra beyaz sabuna sürüyoruz sonrada karbonata sürüyoruz ve yüzümüzdeki siyah noktalara bi güzel masaj yapıyoruz bekletme falan yok sonra duruluyoruz ve bitti.. :jeyyar: benim cildim çok kuru ilk denemeyi çekinerek yaptım amaa olumsuz bişi görmedim sonra isterseniz nemlendiricinizi sürebilirsiniz..herşeyi denedik bunuda denemenizi tavsiye ederim bacılar..olumunekankayizsmile

cok dogal ve basit bit yontem, sonuc alinabilir bundan :)

rica ederim arkadaşlar ne demek yerimseniben evett çok basit bi yöntem olumunekankayizsmile devamlı yapamıyorum ama öle alalacele yaptığım halde gözle görülür bi şekilde temizleniyor umarım faydası olur sizlerede denemekte fayda var

X