bacaktaki lekeler

zindandelen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2010
357
0
46
İstanbul
ya kızlar epilatörle bacaklarımı ala ala kıl kökleri belli olmaya başladı leke gibi kırmızı kahve rengi kaldılar bu duruma ne yapılabilir bilen var mı artık epilatör kullanmayacağım aynı sorun ağdada da olur mu? lazer dışında bi önerisi olan olursa sevinirim çünkü lazer benim kıllarıma pek etki etmiyo hem bu lekeleri geçirecek hem de kılları aldıktan sonra lekelerin tekrar oluşmasını önleyecek bi yöntem biliyo musunuz?

lekenin durumuna bağlı,
lekeden kastın ne,sivilce gibi nokta şeklinde birşeymi
yani epilasyon sonrası hemen oluşan isilik tarzı durummu söz konusu?
birde bu sivilcemsi oluşumları elinle sıkıp kurcaladığında kalıcı izler bile söz konusu olabiliyor,buna hassasiyet göstermek gerek.
ben epilasyon sonrası gelişen isilik vb oluşumlar olsun,batık ve batık lekeleri olsun salisilik asit içerikli losyonları tavsiye ediyorum.artık bu tend skin vb bi ürün olur,ev yapımı salisilik asit losyonumu olur o sizin tercihinize kalmış ,ben etkili olduğuna inanıyorum.
tabi farklı tecrübeleride öğrenip araştırmak gerek,ama ben şuan için salisilik asitli losyon diyorum.
salisilik asitinde konsantrasyonu önemli aslında ,ama sağlık bakanlığının uygun gördüğü konsantrasyon %2 olduğundan %2 liği tavsiye ediliyor genellikle.

o tend skin soyucu bi ürünmüş ben isilik tarzı benek benek olan kızarıklıklardan bahsediyorum sivilcede gıcık ama sivilceler geçiyo bu beneklerin bi süre sonra kırmızılığı gidiyo ama aylarca kalıyolar iki senedir bacağım böyle daha evvel tüyleri aldıktan 1 gün sonra kızarıklıklar ve kabarıklıklar geçerdi şimdi öyle olmuyo işte şimdi tahrişe tahriş edici bi ürün yerine yatıştırıcı bi ürün kullanmak gerek mez mi örneğin tend skin in satıldığı sayfayı okudum ağdadan sonra ve önce kullanın yazıyo ama kese yaptıktan 48 saat geçmeden kullanmayın yazıyo benim tüyleri aldıktan sonra kesenin verdiği hassasiyetten daha çok hassasiyet oluyo zaten ayrıca batık problemim yok onuda belirtiyim benim sorunum tavuk derisi görünüm bunlar için ne yapılır bilmiyorum bana da hep ilgisiz cildiyeciler rastlıyo doğrudüzgün bi doktora gidicem ama senin cildinin yapısı yapacak bi şey yok falan da diyebilir o yüzden bi de forumdakilerin fikrini alayım dedim

bi de limon pudra karışımını duydum o sivilceler için önerilmişti aceba kızarıklıklara kullanılabilir mi pudra yatıştırıcı limon da leke açıcı ya birbirlerini dengelerler gibime geliyo ama kızarıklıklar için kullanan birine rastlamadım sen duydun mu

tend skinin içerdiği salisil türevinden yola çıkarak denenebileceğini düşündüm,benim asıl etki edeceğini dşündüğüm formülasyon ;salisilik asit+alkol ikilisidir.epilasyon sonrası 3 gün kullanım çoğu kişide şikayetleri azaltıyor.tend skinin içeriğindeki yardımcı kimyasallar yada salisilik asitin yüksek konsantrasyonda olması bahsedilen durumlara yol açıyor olabilir.
pudra nın içeriğinde kaolin varsa işe yarar,kaolinde sebum faaliyetlerini dengeler,bunun için işe yarıyordur,ama pudranın bu anlamda kalitesi önemli.

faydalı olabiliyor

salisilik asit ve alkol karışımını , tend skin i ve stopingrow spreyi hatta vanish diye bi ürün var onu dahi sorucam doktora o da olur derse bunlardan herhangi birini ben de kullanırım çünkü pek çok ürün farklı kişilerde farklı etkilere yol açabiliyo
bi de bu salisilik asit %2 demiştin ya peki alkol ne miktarda karıştırılacak

Son düzenleme:
bence senin iyi bi dermatolağa gitmen gerekiyor,şikayetlerinin geç iyilştiğini söylüyorsun çünki.

daha evvel gitmiştim ama dediğim gibi gittiğim dermatologlar hiç de ilgili değillerdi bana bepantene falan verdiler o kadarı benimde aklıma geliyo ama işe yaramıyo ki zaten bellemişler bepanten kremi her problemde onu tavsiye ediyolar yani iyi ki roche bepanteni çıkarmış yoksa cildiyeciler ne yapardı aceba
hakikaten işinin ehli cildiyeci bulmak zor ya da bana rastlamıyo tek memnun kalmadığım doktor grubudur

Son düzenleme:
Salam kızlar.beany salam.kızlar mende de oyle kızarıklıklar oluyor.amma bır caresını bulamıyorum.beany senın soyledıgın kremı hala alamadım

Epilasyon yaptıktan sonra direk duşa giriyor musun?
Ben hep öyle yapardım aynı proble karşı karşıyaydım ..
Şimdi epilasyon yaptıktan sonra KANTARON yağı sürüyorum ..
en az 5-6 saat su değdirmiyorum ..
Duş aldıktan sonra kızarıklık falan kalmıyor.
Cildiyeye gittim.
LAzerden başka çözümü yok dedi.
ve ben o lekeleri sıktıkça iz yapmaya başladı kalıcı
berbat durumdaydı ..
şimdi izlerde yok oluyor yavaş yavaş yeni oluşumda yok ..

Salam kızlar.beany salam.kızlar mende de oyle kızarıklıklar oluyor.amma bır caresını bulamıyorum.beany senın soyledıgın kremı hala alamadım

benim söylediğim krem değildi,losyondu
"tend skin losyon"
ama burda bazı kullanıcılar tend skin dende memnun kalmadığını yazmıştı.
ben bacak bakımı bölümünde seminay arkadaşımızn açtığı başlıktaki solüsyonun işe yarayabileceğini tahmin ediyorum,salisilik asitli çözeltiyi doktor tavsiyesiyle eczanede yaptırmış,o başlığı takip edin isterseniz,seminay arkadaşımıza sorun,ondaki gelişmeler nasıl seyrediyor.
kantaron yağı yara izlerine ,bazı kişilerdede akne vb durumlara iyi gelebiliyor,bu bitkisel yağıda çok duyuyorum ama batık ve lekelerine ne ölçüde iyi gelir tam bilemiyorum,kullanan arkadaşların tecrübelerini takip etmek lazım.
ben salisilik asitli terkiplerin büyük ölçüde batık ,epilasyon sonrası kızarıklıklar ve sivilcelere iyi geldiğini biliyorum.

alerjık cıldınız var sanırım bunun ıcın ben hassas cıltler ıcın yatıstırıcı krem kullanırıyorum bu sekılde olnan cok musterım var agda sonrası uygulandıgında sorun ortadan kalkıyo mucıze gıbı tavsıye ederım

lekelere kesnlikle kese ve sonrasında limon iyi geliyor gittikçe renklerinn açıldığını ve bazılarınnn soyulup geçtiğini farkedeceksnz ben yaptım ve baya faydasını gördm her akşam limon sürüorum bacaklarıma. sir ağdada batıkları cidden azaltıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…