• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar Bacaktaki kırmızı çatlaklar

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

Semrakaya28

2 KIZ 2 ERKEK ANASI
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2015
497
634
103
36
Gaziantep
Selamun aleykum kizlar son 1 yildir bacaklarimin her yeri kirmizi catlakla dolu kilo aldığım için doktora gittim jel verdi kullandım hicbir etkisi olmadi beyazlarlarsa çözümü yok bitkisel yaglar kullanıyorum bir krem kullaniyorum suan hicbir faydasi olmadi lazere gitmeyi düşünüyorum güvenilir bir yer de bulamiyorum ne yapmam gerekiyor benimle ayni sorunu paylasan var mi:KK43::KK43::KK43:

Selamun aleykum kizlar son 1 yildir bacaklarimin her yeri kirmizi catlakla dolu kilo aldığım için doktora gittim jel verdi kullandım hicbir etkisi olmadi beyazlarlarsa çözümü yok bitkisel yaglar kullanıyorum bir krem kullaniyorum suan hicbir faydasi olmadi lazere gitmeyi düşünüyorum güvenilir bir yer de bulamiyorum ne yapmam gerekiyor benimle ayni sorunu paylasan var mi:KK43::KK43::KK43:
Aynen canim ya kırmızı olanlara eritretin jel verdi doktor ama ne beyazliyo ne de normale donuyo oyle kirmizi kirmizi duruyo :KK43:(

Uff bende de var malesef ki hamilelikte hep çatladım.. Benimkiler beyaz ve göbeğim haric her yerde var. Bu forumda sarı Kantaron yağı iyi geliyor diye yazilmis ama emin olamadim kullanam varmidir

Back