- 25 Temmuz 2011
- 2.648
- 71
- Konu Sahibi PrincesaDeLosCielos
Merhabalar.
Demin konuyu açtığımı sanmıştım ama içerik görüntülenmiyor.
Hemen derdimi anlatmak istiyorum.
3-4 yıl önce her iki bacağımın da arkasında 6-7 cm uzunluğunda birer adet koyu renkli baya çıkıntılı varisler oluşmuştu. O zaman kiloluydum ondan olabileceğini düşünüyordum. Ben bu sene baya kilo verdim,2-3 kilo kaldı fazlalığım.
Bunların dışında ince ince varislerim de vardı tabi, kılcal damar gibiydiler.
Bu yaz 2 aylığına işe girdim.
İş gereği sürekli ayakta olmam gerekiyor ve sabah 08.30-17.00 arası ayakta ve sürekli hareket halindeydim.
Bugün son günümdü, ayrıldım artık.
Birkaç gün önce bacaklarımı inceliyordum fark ettim ki sol ve sağ arka bacağımın dizden aşağısında koyu renkli damarlar belirmiş. Çıkıntı yok ama varis olduğu belli. Ve iki bacağımın ön taraflarında da koyu renkli damarlar oluşmuş.
Anneme gösterdim hemen. Çıkıntı olur mu? Büyür mü? dedim. Sanmıyorum, bak benim bacaklarıma. Bunlar yıllardır böyle ama büyümedi dedi.
Çok korkuyorum ya büyürse diye.
Sizce daha fazla çıkıntı olur mu?
Varislerden kurtulmak için ne yapabilirim? Ve yeni varis oluşumunu nasıl önleyebilirim?
Bir de üst bacağımızda bikini bölgesine yakın olan ön bacakta varis olur mu?
Lütfen bilgilendirin beni.
Şimdiden çok teşekkür ederim sizlere.
Demin konuyu açtığımı sanmıştım ama içerik görüntülenmiyor.
Hemen derdimi anlatmak istiyorum.
3-4 yıl önce her iki bacağımın da arkasında 6-7 cm uzunluğunda birer adet koyu renkli baya çıkıntılı varisler oluşmuştu. O zaman kiloluydum ondan olabileceğini düşünüyordum. Ben bu sene baya kilo verdim,2-3 kilo kaldı fazlalığım.
Bunların dışında ince ince varislerim de vardı tabi, kılcal damar gibiydiler.
Bu yaz 2 aylığına işe girdim.
İş gereği sürekli ayakta olmam gerekiyor ve sabah 08.30-17.00 arası ayakta ve sürekli hareket halindeydim.
Bugün son günümdü, ayrıldım artık.
Birkaç gün önce bacaklarımı inceliyordum fark ettim ki sol ve sağ arka bacağımın dizden aşağısında koyu renkli damarlar belirmiş. Çıkıntı yok ama varis olduğu belli. Ve iki bacağımın ön taraflarında da koyu renkli damarlar oluşmuş.
Anneme gösterdim hemen. Çıkıntı olur mu? Büyür mü? dedim. Sanmıyorum, bak benim bacaklarıma. Bunlar yıllardır böyle ama büyümedi dedi.
Çok korkuyorum ya büyürse diye.
Sizce daha fazla çıkıntı olur mu?
Varislerden kurtulmak için ne yapabilirim? Ve yeni varis oluşumunu nasıl önleyebilirim?
Bir de üst bacağımızda bikini bölgesine yakın olan ön bacakta varis olur mu?
Lütfen bilgilendirin beni.
Şimdiden çok teşekkür ederim sizlere.