- 2 Nisan 2009
- 14
- 1
arkadaşlar ben 23 yaşındayım ve bekarım.bacağımda hafif reflü bulgusu saptandı.tam olarak ne olduğunu anlamadım.doktor 6 ay süresince varis çorapı ve bir ilaç verdi gerçi ilacı bırakmak zorunda kaldım yan etkisi ağırdı ama bu konuda bilgisi olan yada aynı hastalıkla uğraşanlar varmı aranızda.bu hastalıkla ilgili beni aydınlatabilirmisiniz.bacakta reflü nedir,nasıl oluşur,nasıl tedavi edilir,iyileşebilirmi,yani bu konu hakkında tüm bildiklerinizi anlatırmısınız.bide varis çoraplarını çok giymemek lazımmış dışarda herkes bööle söölüyo varis çoraplarının sakıncaları varmıdır varsa nelerdir.
arkadaşlar biliyorum abarttım ama inanın bacağımdaki bu karıncalama ve ağırlık hissinden yoruldum.sizden yardım beklliyorum.ne olur bilginiz varsa benimle paylaşın.ne yapmalıyım tavsiyelere ihtiyacım var.
:a015:
arkadaşlar biliyorum abarttım ama inanın bacağımdaki bu karıncalama ve ağırlık hissinden yoruldum.sizden yardım beklliyorum.ne olur bilginiz varsa benimle paylaşın.ne yapmalıyım tavsiyelere ihtiyacım var.
:a015:
Son düzenleme: