• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bacakta morluk neden olur?

gulsahmadan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2017
469
37
48
32
kizimin ve benim bacagimda kendi kendine morluklar oluyor ama acimiyor sonra geciyor bir kac ay sonra yine cikiyor yine geciyor neden oluyor?

Demir depoları boşaldığı zaman bu til morluklar görülebiliyor. Hematolojiye gitmek en dogrusu. Ama ona direkt randevu alamazsınız, dahiliyeye gidin o sizi yönlendirir.

kizimin ve benim bacagimda kendi kendine morluklar oluyor ama acimiyor sonra geciyor bir kac ay sonra yine cikiyor yine geciyor neden oluyor?
[/QUOT

dahiliye doktoruna görünüp normal kan testleri yaptırsan daha iyi olur. çok fazla ağrı kesici içmekten ya da içki içmekten olabiliyor.

Bende de oluyor hatta simetrik çıkıyor iki bacağımda doktora gittim dahiliye ye bi sorun yok dedi çok yoğun çalışıyordum ona bağladım şimdi çalışmıyorum yine çıkıyor ama eskisi kadar değil

Back