• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacakta morarma

sevdenrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2022
2
1
1
29
Bacağımda bu renkte morluklar çıktı. Bacağımı hiçbir yere vurmadım. 3-4 gün sonra geçti. Ben vitamin eksikliğinden kaynaklanabileceğini düşünüyorum çünkü daha önce demir ve b12 eksikliğim vardı. İlaç kullandım fakat kontrole hiç gitmedim. Dahiliyeye randevu bulamadığım için henüz doktora gidemedim. İnternete baktığım da ise lösemi yazıyor. Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı

Eklentiler

• 1CCC2612-9DA8-4B69-8D54-5A486F5FF5C7.webp
    1CCC2612-9DA8-4B69-8D54-5A486F5FF5C7.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 5.057
Bacağımda bu renkte morluklar çıktı. Bacağımı hiçbir yere vurmadım. 3-4 gün sonra geçti. Ben vitamin eksikliğinden kaynaklanabileceğini düşünüyorum çünkü daha önce demir ve b12 eksikliğim vardı. İlaç kullandım fakat kontrole hiç gitmedim. Dahiliyeye randevu bulamadığım için henüz doktora gidemedim. İnternete baktığım da ise lösemi yazıyor. Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı

Bir Hematoloji dr görünün

Bir haftadır bende de var birkaç gün sonra geçiyor ve yeni bir tane fark ediyorum, internete baktığımda dediğiniz gibi hiç hoş şeyler görmedim çok endişeliyim üstelik anksiyete hastasıyım :( inşAllah basit bir şeydir.

Bir haftadır bende de var birkaç gün sonra geçiyor ve yeni bir tane fark ediyorum, internete baktığımda dediğiniz gibi hiç hoş şeyler görmedim çok endişeliyim üstelik anksiyete hastasıyım :KK43: inşAllah basit bir şeydir.
Daha önce anemi ve demir eksikliği tedavisi görmüştüm ben de

acilen tam kan sayımı yaptırın trombositler ne durumda benım kızımın ayağındakı morluklar sayesınde lösemi oldugunu öğrendık suan tedavı aşamasındayız korkutmak istemıyorum ama erken davranın trombositler düşünce morluk ve kanamaalr başlıyor çok basit kan sayımıyla doktor yonlendırme yapacaktır belkı damar tıkanıklığı yada baska bısey ama ilk kan sayımı ve hemen dahılıyeye gorunun dahılıye sizi gerek gorurse hematoloji ye yönlendırecek

acilen tam kan sayımı yaptırın trombositler ne durumda benım kızımın ayağındakı morluklar sayesınde lösemi oldugunu öğrendık suan tedavı aşamasındayız korkutmak istemıyorum ama erken davranın trombositler düşünce morluk ve kanamaalr başlıyor çok basit kan sayımıyla doktor yonlendırme yapacaktır belkı damar tıkanıklığı yada baska bısey ama ilk kan sayımı ve hemen dahılıyeye gorunun dahılıye sizi gerek gorurse hematoloji ye yönlendırecek
Detaylı kan sayımıyla anlaşılıyor mu peki

Varis var mı sende?

benimde cok morarmalar oluyor bende gittim b12 dedi iğne verdi suan vucumdada çıkıyor bacalarimdada sizinki gibi morluklar

Bir haftadır bende de var birkaç gün sonra geçiyor ve yeni bir tane fark ediyorum, internete baktığımda dediğiniz gibi hiç hoş şeyler görmedim çok endişeliyim üstelik anksiyete hastasıyım :KK43: inşAllah basit bir şeydir.
Doktora gittinizmi bende bikac aydir ayni durumdayim sonucunuz ne cikti

Ya bu morluklar beni cok korkutuyor illa kotu bi hastaliktami cikar bunlar psikolojim alt ust olfu internete baktikca
korkma inşallah buse çıkmaz ama genelde B12 demir eksiği olunca çıkıyor internete bakınca insanın psikolojisi bozuluyor sağlık ocağına kan tahlili ver bi an önce.hayirli razamanlar

Hanımlar benim de kolumun üstü ve bacağımın üstünde küçük morarma lar olmuş ben daha geçen hafta Dahiliye ye başka birşey için detaylı muayene oldum kan tahlilleri vs birşey olsa orda çıkardı değilmi ya.

Doktor ne dediki acikcasi ben bu morluklarin drup dururken olcagina inanmiyorum ki kendimi biliyorum halsizlik var.Yani muhakkak bisey eksiktir diye dusunuyorum

Hanımlar benim de kolumun üstü ve bacağımın üstünde küçük morarma lar olmuş ben daha geçen hafta Dahiliye ye başka birşey için detaylı muayene oldum kan tahlilleri vs birşey olsa orda çıkardı değilmi ya.
Ayrica kandaki bazi degerler iki uc gune bile degisiyor canim .mesela ben bi bakiyorum geciyor bi bakiyorum cikiyor

Doktor a gittinizmi

Merhaba benim de bacağımda morluklar oluyr Ama sadece bacağım da çıkıyor ve hiç bir yere çarpmadan ve bende dizimin arkasinda pıhtılaşma var kullandım hormon ilaçlarında n dolayı siz doktora gittiniz mi

Back
X