• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacakta ağrı sancı gibi ağrı kesici ile geçmiyorsa ne olabilir?

karpuzum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2014
342
49
48
32
Merhaba herkese benim ara sira bacaklarimda agrilar oluyor agri kesici alsam bile hic gecmiyor sancı gibi sızlıyor genelde adet öncesi ve adet döneminde de olur ama onun haricinde de oluyor bu sekilde benim gibi olan varsa yardımcı olursaniz sevinirm sizce neden dolayıdr şimdiden teşekkürler

Kansızlığa bağlı eklem ağrılarını ağrı kesici geçirmez. Özellikle adet dönemlerinde çok olur. Bende öyleydi. Ya da kanınıza iltihap karışmış olabilir bu da başıma geldi sinüzit iltihabım kana karıştığı için eklem ağrılarım oluyordu. Endişe etmeyin. Bikaç doktora görünün hallolur

Bıçık gibi anıdan saplanıp, uzun süren katlanılmaz bir acı ise, sinir sıkışması da olabilir. Değildir inşallah :KK43:

Acil şifalar

Varis
Kılcaldamar çatlaması olabilir
adet döneminde benimkide öyle olur

Bende varisden supheleniyorum sicak aylarda varis daha cok agrir diye duymustum bacagimda görünür de birsey yok ama genetik olabilir annemde anneannemde hep var hareketle hic alakasi yok malesef uzatıyorum yatıyorum yok yine geçmiyor

Kansızlığa bağlı eklem ağrılarını ağrı kesici geçirmez. Özellikle adet dönemlerinde çok olur. Bende öyleydi. Ya da kanınıza iltihap karışmış olabilir bu da başıma geldi sinüzit iltihabım kana karıştığı için eklem ağrılarım oluyordu. Endişe etmeyin. Bikaç doktora görünün hallolur
kansızlıktan dolayı olabılır yanı degıl mı.bende kansızlık var ve ılac kullanıyorum.
arada bır bacagıma agrı ve kramp gırıyor.
bunu ılacım bıtıp yenıden kontrole gıdecegım zaman doktoruma sorayım.

Merhaba herkese benim ara sira bacaklarimda agrilar oluyor agri kesici alsam bile hic gecmiyor sancı gibi sızlıyor genelde adet öncesi ve adet döneminde de olur ama onun haricinde de oluyor bu sekilde benim gibi olan varsa yardımcı olursaniz sevinirm sizce neden dolayıdr şimdiden teşekkürler
Ben de öyle uzun zaman çektim ki o tip bir ağrı çok iyi bilirim. Ama emin ol, buradan doğru bir cevap alamazsın. Öncelikle iyi bir check up dan geçmen lazım. Ondan sonra zaten seni doğru doktora yönlendirecekler. Benimki sinirler ile ilgili çıkmıştı ama seninki ne bakmaları lazım. Arzu edersen sana gittiğim hastaneyi önerebilirim. Geçmiş olsun çok…

Cok teşekkür ederim iyi olur valla ama buyuk ihtimalle şehirler uyusmaz gidemeyebilirm

Back