Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pilatesin bacak yanları için olan hareketlerini yap.İncele sadece o kısımları çalıştıranları yap.Hareketsiz erimez bu kısım.
jelibon canım haklısın sadece o bölgeye etki eden bi hareket bulmam lazım yoksa yine her yerden zayıflıcak vücut yine kötü durcak ama ben pilates bilmiyorum pek senin o bölgeye yarayan bildiğin bi hareket var mı?
anlatması uzun da :)) Ebru Şallının videolarında sona doğru hareletler var hepsi senin için:)) ama genellikle senin hareketlerin yan uzanıp olan hareketler...Diğer bölgelerin çalışmasını istemiyırsan sadece bunları yap derim.Ben sağlık için başlamıştım ama olan basen fazlalıkları da gitti:)
aynı benim bacağım canım ayyyyyyyynı birebir nerdeyseben süt beyazıyım sadece.daha da kötü görünüyo o yuzden. kaç kilo verdim kurtulamadım oralardan ve kollarımın üstündeki kalınlıktan.
bacakları birleştirip, diz üstüne pilates lastiğini sarıp bağlayın. sonra yan dönüp bacak açma kapama hareketini yapın. allhımmmm süppper yakıyor mutlaka faydası olur, ben bir haftadır yapıorm şimdiden gerçekten eskisi gibi değil
canım gerçekten işe yarıyor mu? yarıyorsa hemen alıp başlayayım yarından itibaren. sınavlar fln daha fena oldular çünkü![]()
kesinlikle yarıyo hiç tereddüt etme
1 hafta yaptım 2 cm gitmişti
ama bende bi tembellik var, herşeyden de çabuk sıkılıyorum, devam etmedim ama edicem kesinlikle. bana birilerinin gaz vermesi lazım
başlık açtım beraber yapalım diye kimse bakmıyo
nolur konuşa konuşa yapalım şunlarııı