'Bacaklarını topla' kampanyası başladı

Ee öyle değiller mi zaten ? Elleri ya burunlarında ya orda...:KK14:

heeee yaaaaa :KK52::KK52::KK52::KK52:koptummm erkekler acaba neden bu kadar igrenc :KK53:utanmıyolarmı oralarını buraları cekiştirip öle yayılıp oturmaya biz yapsak hemen toplumsal damgamızı alırız erkek olunca şey deniyor ya erkek yapınca elinin kiri kadınlar yapınca yüzünün lekesi falan aynı o durum :KK22:

onların bi tarafları rahat edecek diye sıkıntısını biz yaşıyoruz.
herkes kendine sahip cıksın.

bir keresinde erkek arkadasıma bile oyle bir azarı cekmisligim var ki... benim yanımda dahi yayılamıyor artık. :KK51:

benim kocam bi kere öksürdü öksürdü peçete yokmus yere tükürdüü 2 gün laf yedi benden ne o serseri gibi :KK22:

hiç birşey değişmiyorr erkeklik taslıcaklar ya bi yerlerini göstererek ondandır birde bizler erkek olunca yiğidin malı meydandır diye büyütüyoruz adam oluncada o düşünceyi uyguluyorlar işte :KK51:

bir yerleri sıkışıyormuş ondanmış netten baktım şimdi ay şaka gibi arastırdıgım şeye bak :KK52:

ama onlar bunu abartmıs yaşam tarzı haline getirmiş artık.:KK53:

bir yerleri sıkışıyormuş ondanmış netten baktım şimdi ay şaka gibi arastırdıgım şeye bak :KK52:

ama onlar bunu abartmıs yaşam tarzı haline getirmiş artık.:KK53:

hay Allah ım tamamda yayılmak ta olmaz biraz aralık lı otursunlar bizde bitişik oturup yapıştırıcılıymıs gibi bacaklarımızı birbirine tam yapıştırmıyoruzki ama gelde işte anlat millete otobüste sölesen opla bacanı dersen millet seni edepsiz karı gözüye bakıyor sinir oluyorum su toplum baskısına :KK22:

ay bu erkek milletinin tek kıymetlisi şeyi:KK14:

sırf o meymenetsiz şey rahat edecek diye milletin üstüne abanıyo odunlar :KK19:

kadınlarda da var öyle yayılan onların neresi rahat etmiyo onu çözemedim rengina canım onada bi el atıver aydınlanalım:KK52:

Evet ben çözümü toplu iğnede buldum, yakama bir toplu iğne tamamdır:KK9:

Allah toplu iğneyi icat edenden razı olsun, her işe yarıyor:KK51:
Şimdiye kadar toplu iğneyi hafifçe batırdığım durumlar oldu, azıtan hareketlere denk gelirsem saplar bırakırım, çıkarmak için uğraşıversin bir zahmet:KK51:

Caktirmadan batiriyorsunuz değil mi yoksa al sana gibi mi:))))

Simdikiler aman kadindir demiyor sac bas suruklenmeyelim sonra otobüsten:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
onların bi tarafları rahat edecek diye sıkıntısını biz yaşıyoruz.
herkes kendine sahip cıksın.

bir keresinde erkek arkadasıma bile oyle bir azarı cekmisligim var ki... benim yanımda dahi yayılamıyor artık. :KK51:

seninki temas kurmak için yayılmıştır hiç halden anlamıyon yav:KK19:

hay Allah ım tamamda yayılmak ta olmaz biraz aralık lı otursunlar bizde bitişik oturup yapıştırıcılıymıs gibi bacaklarımızı birbirine tam yapıştırmıyoruzki ama gelde işte anlat millete otobüste sölesen opla bacanı dersen millet seni edepsiz karı gözüye bakıyor sinir oluyorum su toplum baskısına :KK22:

ee bundan sonra konusmadan toplu iğneyle haledeceğiz işimizi:KK14:
bu sefer de bu bana iğne batırdı mesaj mı vermeye calısıyor demesinler de :KK60: her şey beklenir valla :KK53:

benim kocam bi kere öksürdü öksürdü peçete yokmus yere tükürdüü 2 gün laf yedi benden ne o serseri gibi :KK22:

biz mudahale etmedikce böyle normal karsılıyorlar biz de off puff dedigimizle kalıyoruz. :KK19:
iyi yapmıssınız! yapsın bakalım bir daha... o 2gune degiyor mu degmiyor mu :KK53::KK53:

kadınlarda da var öyle yayılan onların neresi rahat etmiyo onu çözemedim rengina canım onada bi el atıver aydınlanalım:KK52:
pişmiş kelle gibi sırıtıyolar yaa iğne azz kalır cuvaldız sapla :KK47:

ee bundan sonra konusmadan toplu iğneyle haledeceğiz işimizi:KK14:
bu sefer de bu bana iğne batırdı mesaj mı vermeye calısıyor demesinler de :KK60: her şey beklenir valla :KK53:

cuvaldızz iğnesiii iyidirrrrrrrrrrrrr iş görürrrrr:KK52::KK52::KK52::KK52:

onların da heralde ruhu rahat etsin diyedir canım :KK60:

biz mudahale etmedikce böyle normal karsılıyorlar biz de off puff dedigimizle kalıyoruz. :KK19:
iyi yapmıssınız! yapsın bakalım bir daha... o 2gune degiyor mu degmiyor mu :KK53::KK53:

yapmadı canım ama iyi azar yedi peçetem yoktu falan aman ne kadar kocam olsada özü odun işte :KK51: gittim bir kütüğe aşık olup evlendim yont babam yont şimdi :KK23:

Evet ben çözümü toplu iğnede buldum, yakama bir toplu iğne tamamdır:KK9:

Allah toplu iğneyi icat edenden razı olsun, her işe yarıyor:KK51:
Şimdiye kadar toplu iğneyi hafifçe batırdığım durumlar oldu, azıtan hareketlere denk gelirsem saplar bırakırım, çıkarmak için uğraşıversin bir zahmet:KK51:

ben sana küsüm yorumsuz yorum yapıyorum hıh:110::110::110:

ay alone hic aklıma gelmemişti gercekten! :KK9::KK9: fazla düz biriyim sanırım:26:

zavallı çocuk dokanamadı bile sana :KK48::KK48:

pişmiş kelle gibi sırıtıyolar yaa iğne azz kalır cuvaldız sapla :47

cuvaldızz iğnesiii iyidirrrrrrrrrrrrr iş görürrrrr:KK52::KK52::KK52::KK52:

adım sapığa çıkmasın iğneli sapık diye:KK30::KK30::KK53:

yapmadı canım ama iyi azar yedi peçetem yoktu falan aman ne kadar kocam olsada özü odun işte :KK51: gittim bir kütüğe aşık olup evlendim yont babam yont şimdi :KK23:

özü odun olmayanı var mı acaba :KK53:

en azından acıklama yapmıs falan... bu da hatasını kabullendigini gosterir. yine de boş bırakmamak lazım :KK15:

X