Bacaklarını niye alıyorsun !!!!

Kadınlarını erkekler/ kocalar için hazırlayan, hediye paketi gibi kurdeleyle kocaya sunan kültür tuhaf olmuyor da bu kültürde yetişen birinin bakış acısına neden sasiriliyor anlamış değilim.

annenizin zihniyeti midemi bulandırdı kusura bakmayın,aklı fikri sekste olsa gerek
ben olsam üstüne giderdim, sevgilim kıl sevmiyor anne diyerek. bi kal gelsin de belki bi daha sormaz

Ya bu cevap şuan ne alaka buradaa herkes kocası içinmi
Kadınlarını erkekler/ kocalar için hazırlayan, hediye paketi gibi kurdeleyle kocaya sunan kültür tuhaf olmuyor da bu kültürde yetişen birinin bakış acısına neden sasiriliyor anlamış değilim.
Ya cidden bu cevabı çok alakasız ve saçma buluyorum kadınlar erkekler içinmi hazırlanır brn bekarkende ağda yapar saçımı boyatırdım evliykende yapıyorum eşim bana bazen boyamana gerek yok brn seni her halinle seviyorum der ben senin için boyamıyorum ki kendim aynaya baktığımda mutlu olmak için boyuyoru böyle hoşuma gidiyor diyorum tabiki eşimede süslenirim özen gösteririm ama kadın olarak kendime bi saygım var kendiö için yaparım bu düşünce tarzı artık eskide kaldı o yüzden şaşırıyoruz şimdi konu sahibinin ailesi böyle düşünüyor olabilir evet ama sizin bu şeklide yazmanız beni bir kadın olarak rahatsız etti..

ay niye?her lafı sekse getiren, her iması seks olan tipleri de mi normal görücez?

SİZ TESETTURLUYSENİZ ANNENİZ DE MUHTEMELEN TESETTURLUDUR. .Dini bilgilerinizde vardır vücuttaki herhangibir çıkan kılın (özel bolgede) karınca belini dolamayacak kadar kısa olması gerekli, ayrica emizlik imandan gelir demişler Annenizin bilmesi gerekiyor bunu. .

Canım tesettürlü Değilim bazı arkadaşlarda tesettürlü kızlar bilr ağda yaptırıyor dememe darılmış, onu şu anlamda dedim Annem şort mini giymiosun E o Zaman niye alıyorsun deyince gözükmesinin gerek olmadığını kremlendiğimi şort giymiyenlerde alıyor bacaklarını demeye getirdim aklına yanlış bir gelmesinde kavga etmiyelim diye ...

Demek istediği daha farklı bir şey aslında.
Ben anladım da kelimelere nasıl dökeceğimi bilemedim

Ortaokuldayken bi arkadaşım vardi bacağını almıştı.aksam babasi eve geldiğinde annesi kizin bacaklarını aliyo haberin olsun demişti..o geldi simdi aklima.
Ne kadar çirkin bi sey yaa

Cok yanlis anlamissiniz siz ama soz konusu uyeyi. Konu sahibinin annesi konu sahibinin kisisel bakimina ozen gostermesini potansiyel bir seks partnerine sahip olmasiyla bagdastirip cesitli imalarda bulunmus, yazdiklariniz bu bakimdan konu sahibinin annesine uygun ancak alintiladiginiz uyeye yazmaniz son derece gereksiz cunku rahatsiz oldugu zihniyet tam olarak bu. Kadinlarin erkege endeksli yasiyor olmasi bugun bile gordugumuz bir sey, bazen direkt bazen dolayli olarak bu zihniyetin izlerini goruyoruz her yerde; evlilik oncesi ritueller konuya verilecek en uygun orneklerden bu bakimdan. Cogu kadinin farkinda olmadan, sorgulamadan "eglencesine" yaptigi bu torenler aslinda kadinin varligina tahammul edemeyen, baskilamak icin butun olanaklari kullanmis/kullanan bir zihniyetin varligina isaret ediyor inceledigimiz zaman. Icinde bulundugumuz kulture biraz olsun disaridan bakmayi deneyin, sacma yorumun kime/kimlere ait oldugu netlesir o zaman kafanizda.

Demek istediği daha farklı bir şey aslında.
Ben anladım da kelimelere nasıl dökeceğimi bilemedim

Eksik olmayın. Anlaşılmamış olmasına çok şaşırdım. Üstelik bu başlık altında bile annelerinin kişisel bakımı “bu kıllı halinle seni kim alsın/ sana kim baksın” şeklinde öğrettiğini minnetle anlatan üyeler varken. Aslında çok açıktı aynı pencereden baktığımız ama ben alatamamışım demek ki. :))

Ya da ben anlayamamışım demekki yanlış penceren baktım kusura bakmayın şidmi yazılanları tekrar okuyunca ironiyi anladım

Sen anlayacağı dilden ölüm var kalım var pis gezilmez de yaş 29 annenin sanki 15 yaşında gibi karışması çok tuhaf gerçekten Allah sabır versin

Annemde pis pasaklı git al bacaklarını derdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…