- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.669
- 498
Ya cidden bu cevabı çok alakasız ve saçma buluyorum kadınlar erkekler içinmi hazırlanır brn bekarkende ağda yapar saçımı boyatırdım evliykende yapıyorum eşim bana bazen boyamana gerek yok brn seni her halinle seviyorum der ben senin için boyamıyorum ki kendim aynaya baktığımda mutlu olmak için boyuyoru böyle hoşuma gidiyor diyorum tabiki eşimede süslenirim özen gösteririm ama kadın olarak kendime bi saygım var kendiö için yaparım bu düşünce tarzı artık eskide kaldı o yüzden şaşırıyoruz şimdi konu sahibinin ailesi böyle düşünüyor olabilir evet ama sizin bu şeklide yazmanız beni bir kadın olarak rahatsız etti..Kadınlarını erkekler/ kocalar için hazırlayan, hediye paketi gibi kurdeleyle kocaya sunan kültür tuhaf olmuyor da bu kültürde yetişen birinin bakış acısına neden sasiriliyor anlamış değilim.
Kadınlarını erkekler/ kocalar için hazırlayan, hediye paketi gibi kurdeleyle kocaya sunan kültür tuhaf olmuyor da bu kültürde yetişen birinin bakış acısına neden sasiriliyor anlamış değilim.
SİZ TESETTURLUYSENİZ ANNENİZ DE MUHTEMELEN TESETTURLUDUR. .Dini bilgilerinizde vardır vücuttaki herhangibir çıkan kılın (özel bolgede) karınca belini dolamayacak kadar kısa olması gerekli, ayrica emizlik imandan gelir demişler Annenizin bilmesi gerekiyor bunu. .Evet bunu diyen annem... Şort giymiyormuşum, o Zaman niye bacaklarımı alıyormuşum ? Aslında demek istediği hayırdır bi haltlarmı yiyorsun ?? Bacaklarımı almam için şort vs gerek olmadığını tesettürlü kızların bile ağdaya gittiğini filan sinirlenmeden anlatmaya çalışıyorum ama... Bende insanım ama patlıyorum bi yerde bu Arada yaşım 29 ne yapıcam bilmiyorum bir imkanım olsa şu evden bi defolsam, yaşıtım olan genç bayanlar anneniz sizede böyle şeyler ıma ediyormu ?
SİZ TESETTURLUYSENİZ ANNENİZ DE MUHTEMELEN TESETTURLUDUR. .Dini bilgilerinizde vardır vücuttaki herhangibir çıkan kılın (özel bolgede) karınca belini dolamayacak kadar kısa olması gerekli, ayrica emizlik imandan gelir demişler Annenizin bilmesi gerekiyor bunu. .
Kadınlarını erkekler/ kocalar için hazırlayan, hediye paketi gibi kurdeleyle kocaya sunan kültür tuhaf olmuyor da bu kültürde yetişen birinin bakış acısına neden sasiriliyor anlamış değilim.
Ya bu cevap şuan ne alaka buradaa herkes kocası içinmi
Ya cidden bu cevabı çok alakasız ve saçma buluyorum kadınlar erkekler içinmi hazırlanır brn bekarkende ağda yapar saçımı boyatırdım evliykende yapıyorum eşim bana bazen boyamana gerek yok brn seni her halinle seviyorum der ben senin için boyamıyorum ki kendim aynaya baktığımda mutlu olmak için boyuyoru böyle hoşuma gidiyor diyorum tabiki eşimede süslenirim özen gösteririm ama kadın olarak kendime bi saygım var kendiö için yaparım bu düşünce tarzı artık eskide kaldı o yüzden şaşırıyoruz şimdi konu sahibinin ailesi böyle düşünüyor olabilir evet ama sizin bu şeklide yazmanız beni bir kadın olarak rahatsız etti..
Cok yanlis anlamissiniz siz ama soz konusu uyeyi. Konu sahibinin annesi konu sahibinin kisisel bakimina ozen gostermesini potansiyel bir seks partnerine sahip olmasiyla bagdastirip cesitli imalarda bulunmus, yazdiklariniz bu bakimdan konu sahibinin annesine uygun ancak alintiladiginiz uyeye yazmaniz son derece gereksiz cunku rahatsiz oldugu zihniyet tam olarak bu. Kadinlarin erkege endeksli yasiyor olmasi bugun bile gordugumuz bir sey, bazen direkt bazen dolayli olarak bu zihniyetin izlerini goruyoruz her yerde; evlilik oncesi ritueller konuya verilecek en uygun orneklerden bu bakimdan. Cogu kadinin farkinda olmadan, sorgulamadan "eglencesine" yaptigi bu torenler aslinda kadinin varligina tahammul edemeyen, baskilamak icin butun olanaklari kullanmis/kullanan bir zihniyetin varligina isaret ediyor inceledigimiz zaman. Icinde bulundugumuz kulture biraz olsun disaridan bakmayi deneyin, sacma yorumun kime/kimlere ait oldugu netlesir o zaman kafanizda.Ya bu cevap şuan ne alaka buradaa herkes kocası içinmi
Ya cidden bu cevabı çok alakasız ve saçma buluyorum kadınlar erkekler içinmi hazırlanır brn bekarkende ağda yapar saçımı boyatırdım evliykende yapıyorum eşim bana bazen boyamana gerek yok brn seni her halinle seviyorum der ben senin için boyamıyorum ki kendim aynaya baktığımda mutlu olmak için boyuyoru böyle hoşuma gidiyor diyorum tabiki eşimede süslenirim özen gösteririm ama kadın olarak kendime bi saygım var kendiö için yaparım bu düşünce tarzı artık eskide kaldı o yüzden şaşırıyoruz şimdi konu sahibinin ailesi böyle düşünüyor olabilir evet ama sizin bu şeklide yazmanız beni bir kadın olarak rahatsız etti..
Demek istediği daha farklı bir şey aslında.
Ben anladım da kelimelere nasıl dökeceğimi bilemedim
Eksik olmayın. Anlaşılmamış olmasına çok şaşırdım. Üstelik bu başlık altında bile annelerinin kişisel bakımı “bu kıllı halinle seni kim alsın/ sana kim baksın” şeklinde öğrettiğini minnetle anlatan üyeler varken. Aslında çok açıktı aynı pencereden baktığımız ama ben alatamamışım demek ki. :))Cok yanlis anlamissiniz siz ama soz konusu uyeyi. Konu sahibinin annesi konu sahibinin kisisel bakimina ozen gostermesini potansiyel bir seks partnerine sahip olmasiyla bagdastirip cesitli imalarda bulunmus, yazdiklariniz bu bakimdan konu sahibinin annesine uygun ancak alintiladiginiz uyeye yazmaniz son derece gereksiz cunku rahatsiz oldugu zihniyet tam olarak bu. Kadinlarin erkege endeksli yasiyor olmasi bugun bile gordugumuz bir sey, bazen direkt bazen dolayli olarak bu zihniyetin izlerini goruyoruz her yerde; evlilik oncesi ritueller konuya verilecek en uygun orneklerden bu bakimdan. Cogu kadinin farkinda olmadan, sorgulamadan "eglencesine" yaptigi bu torenler aslinda kadinin varligina tahammul edemeyen, baskilamak icin butun olanaklari kullanmis/kullanan bir zihniyetin varligina isaret ediyor inceledigimiz zaman. Icinde bulundugumuz kulture biraz olsun disaridan bakmayi deneyin, sacma yorumun kime/kimlere ait oldugu netlesir o zaman kafanizda.
Ya da ben anlayamamışım demekki yanlış penceren baktım kusura bakmayın şidmi yazılanları tekrar okuyunca ironiyi anladımEksik olmayın. Anlaşılmamış olmasına çok şaşırdım. Üstelik bu başlık altında bile annelerinin kişisel bakımı “bu kıllı halinle seni kim alsın/ sana kim baksın” şeklinde öğrettiğini minnetle anlatan üyeler varken. Aslında çok açıktı aynı pencereden baktığımız ama ben alatamamışım demek ki. :))
Rica ederim, yazı dilinin azizliği:)Ya da ben anlayamamışım demekki yanlış penceren baktım kusura bakmayın şidmi yazılanları tekrar okuyunca ironiyi anladım
Annemde pis pasaklı git al bacaklarını derdiEvet bunu diyen annem... Şort giymiyormuşum, o Zaman niye bacaklarımı alıyormuşum ? Aslında demek istediği hayırdır bi haltlarmı yiyorsun ?? Bacaklarımı almam için şort vs gerek olmadığını tesettürlü kızların bile ağdaya gittiğini filan sinirlenmeden anlatmaya çalışıyorum ama... Bende insanım ama patlıyorum bi yerde bu Arada yaşım 29 ne yapıcam bilmiyorum bir imkanım olsa şu evden bi defolsam, yaşıtım olan genç bayanlar anneniz sizede böyle şeyler ıma ediyormu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?