Lekeler, Çiller Bacaklarında lekeler olan varmıı ?(sıyah nokta,batık,kıl donmesınden dolayı sıkanlar.

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

yeskom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2011
1
0
merhaba bayanlar benım bacaklarımla ılgılı sıkıntım var sureklı sıkıp sıkıp leke yapıyorum ne olucak bu halımmm

aynı dertten muzdaripiz tatlım.. bnde napcagımı hiç bilemiyorum bacaklarımın dış yan kısımlarnda sürekli batak ve siyah nokta olusuyo banyoda flan keseliyorum ama aman aman bi yararını görmedim.

duzenlı kese yapmaya calsıın kızlar bı sure sonra etkısını gorebılırsınız ve mumkunse sıkmayın batıklarınızı ben de bı donem yasadım dayanamayıp sıktım maalesef sıkınca ızı kalıyo yok ben ılla sıkıcam dıosanız da pamuk yada pecete yardımıyla sıkın ellerınız ozellıkle tırnaklarınız temas ettıgınde enfeksıyon kapıp daha kotu bı hal alabılıyor maalesef bı de bacaklarınızı neyle aldıgınıza baglı batıklar ve donmeler

arkadaşlar bende aynı dertten muzdariptim en sonunda cildiye uzmanına gittim. olekeler için antibiyotik krem verdi. bi hafta kullandım lekeleri baya bir iyileştirdi. bir sene boyunca bacaklarını tüy dökücü krem ile al dedi. kesinlikle iyileşene kadar kökünden alma, keselerken de aşağıdan yukarıya doğru kesele dedi. bir aydır yapıorum ve gerçek anlamda düzelme var. tavsiye ederim.

2 güne 1 kese yapmama rağmen benim de bacaklarımda batık var ve her ağdadan sonra dayanamayıp cımbızla onları almaya çalışıyorum yara oluyo haliyle, etek şort giyemiyorum. Kuaförüm topuk taşıyla çok bastırmadan almamı söylemişti ama hiç denemedim. Geçirdiğim trafik kazası yüzünden zaten bacaklarımda 12 senedir iyileşmeyen yaralar var bi de bu batıkla yara olunca iyice moralim bozuluyo

haha yalnız ben her yaz pantolon giymek zorunda değilmişim sevindim buna :) arkadaşlar ben 3 gündür ozon yagı sürüyorum belki bi faydası olur , olursa paylasırım burda , bir de egza-s diye bi sabun varmıs onu alıp denicem günde 2 kere yıkamak gerekiyormus , hadi hayırlısı diyorum :)

Zeyno0935 bende de aynı sorun yıllardır var. Doktora gittiğimde bana Kerasal ve Bephantene kremi verdi fakat bir işe yaramadı. Acaba senin kullandığın antibiyotik kremin ismini alabilir miyim ?

kesinlikle sıkmamak gerekiyor lekeler olmaması için
çözüm yolu 1.si kese 2.si de epilasyon aleti vs bırakıp bi süre jilet veya tüy dökücü kullanmak
jileti de aşağıdan yukarıya şeklinde kullanmak gerekiyor
bi de burdan bi arkadaşın önerisiyle saç kremi ile jiletledim en son gerçekten yumuşacık yapıyor bi de kurutmuyor memnun kaldım benimkiler kalmadı gibi bişey normale dönünce ağda kullanıcam

birkaç ay,yukardan aşağı doğru jilet ve sonraa lazer epilasyonn ve bebek gibi bir cilt:)
krem ,krem nereye kadar? kökten çözün olayı gitsin

ozon yağını çok merak ediyorum.denedikten sonra bilgilendirirseniz sevinirim.
gerçi,ozonun yağı olmaz.içeriği ne acaba?

bu batıklar benim ennnn büyük sorunum -du neler denedim neler, ne duyduysam yaptım ama ı ıhh... bana mısın demedi, yaz boyunca etek giyemedim. ne zaman giymek istesem tüylerimi aldım, baktım ki batıklar dolu... onlar çıkardım yara oldu. hadi iyileşsinler dedim, onlar iyileşene kadar tüyler yeniden çıktı. lekeler de cabası... bacaklarıma pudra sürüp geziyodum bazen, o da kıyafetlerimi boyuyodu. yazın çok sıcakta terleyince akıyodu, o da iz bırakıyodu. yani çok çektim. en sonunda lazer epilasyona karar verdim. ilk seansta batıklar gitti hala tek tük çıkıyo, tabi daha seanslarım bitmedi. 2-3 cm boyunda tüyler çıkarıyorum, ben çıkarmasam ne olacak bilmiyorum. lazer lekelerin rengini de açıyor zaten, bacaklarım muhteşeme doğru gidiyor

ben kk da okumustum tum baskası acmıstı böle bi konu valla
ponza taşıyla cilt kuruyken sürtün demişti sonrada ılık duş kese yapın demişti bana saçma gelmişti denemekten zarar gelmez diye yaptım b kaç kez yok oldu bende o batık falan yok şimdi

ponza taşı da cildimi tahriş etmişti benim... ama deneyin derim, belki benim cildim hassastır.

ponza taşını batıklar için kullanırken baticon da sürmek gerekiyor diye duymuştum. sanırım antiseptik olduğundan kıl köklerinin enfekte olmasını önlüyormuş.

arkdşlar ponza taşını batıklara sürünce baya kaldırıyo daha sonra agdayla alınca azlma oluo ama permatik kullanmayın işin içinden çıkılmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…