Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorma ya valla bende şaştım ne yapacağımı lazer sanırım kurtuluşAy bu ben değil mi ya aynısı bende de var. Ne yapacağımı şaşırdım ellerim de rahat durmuyordu şimdi kış geldi de kapalı giyiyorum ellerim gitmiyor çok şükür inşallah yaza geçer. Ben kese yapıyorum her banyoda
Valla bu ara bana zor o iş. Ameliyat geçirdim dünya kadar para verdim kendimi toparlamam 1 seneyi bulur. Ona para verememV
Sorma ya valla bende şaştım ne yapacağımı lazer sanırım kurtuluş
Sorma benin için daha zor sınav senem sınavdan çok bacaklarımı takıyorum kafaya :/Valla bu ara bana zor o iş. Ameliyat geçirdim dünya kadar para verdim kendimi toparlamam 1 seneyi bulur. Ona para veremem
KIş geldi kapalı giyiyoruz çok dert etme bence yaza kadar ellemezsen geçer kese yap bol boş nemlendirici kullanSorma benin için daha zor sınav senem sınavdan çok bacaklarımı takıyorum kafaya :/
Bende yaza kadar almayıp yazın lazere gideyim bariKIş geldi kapalı giyiyoruz çok dert etme bence yaza kadar ellemezsen geçer kese yap bol boş nemlendirici kullan
Ay bunu deneyeceğim.Yani evet lazer epilasyon çözüm, ama ben bunu yaptırana kadar geçici bir çözüm arıyorum diyorsan, keseyi önerebilirim fakat bazı keseler geçirmiyor, üzeri sert kıllı olan banyo lif çeşitleri var, o olabilir. Bunun dışında duştayken peeling yaparsın. Varsa evde bir ürünün, yoksa türk kahvesiyle yapabilirsin bir kaseye dökersin üzerine su ekle karıştır, rengini açsın istersen bir iki damla limon, sonra duşta bacaklarını ovarsın. Çitileye çitileye Çıkınca da bi nemlendirici sür, problem kalmaz. Kahvenin içine zeytinyağıda ekleyebilirsin, çıkınca nemlendirici yerine bebe yağı da kullanabilirsin.