Ebru salli skinniy jeans workout diyorum kesinlikle sımsıkı bacak ve kalça için👌👌
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Benim de kilom 50 incelmek için yapmıyorum, daha doğrusu beslenmeme dikkat ediyorum. Her gün yapmıyorum 2-3 günde bir yapıyorum, bol su içiyorum. İnanılmaz işe yaradı ben de. Selülitleri de azaltıyo. Tabi ben 2 ay önce diğer dvdleriyle başladım bu yeni çıktı hemen aldım ve bacaklarımın sertleştiğini günden güne daha çok hissediyorum.
Tamam işte sen de altyapı var😊 çok iyi gelir, bol suyu unutma. Selülit bende de biraz var ama taktım kafaya. Masaj etkiliymiş her hafta yaptırıyorum, evde de kendim yeni aldığım yağlarla başladım, nar çekirdeği ve kayısı çekirdeği yağlarını sürüp, fırçalıyorum bakalım işe yarayacak mı😊
Evet ya beyazım, tenim de hassas😏 geçen sene nerdeyse hiç güneşe çıkmadım ama bu yaz bronzlaşmak istiyorum. Yıllardan sonra ilk kez solaryuma girdim tabi yüzüme yine güneş koruyucusu sürerek:) bir kerede bile kırıldı rengim, cilt için iyi değil ama abartmazsak sorun olmaz herhalde. Bembeyaz gezmekten sıkıldım ve evet görüntüyü de hoşlaştırıyo😊
Su yap karışımını ben de deneyeyim. Tabi en son aşamada😊 selüliti tetikleyen en önemli şeylerden 2si de alkol ve sigara, kullanıyosan minimuma indir, ben sigara içiyordum bıraktım, sağlıklı yaşamı benimsedim. Ama kendinle ilgilenmeye başlayınca daha çok görüyosun kusurları, minicik şeyler bile batıyo ama olsun güzel hayat😊
Bak skinny jeansi dene bi, hatta sonuc aldikca birbirimizi motive ederiz☺️