bacaklarımı kaslandırmak istiyorum nasıl bir program uygulamalıyım yardım edin :(

tweety94

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2011
260
16
sorunum tamamen kas yapmak üzerine çünkü boyum 159 kilom 48 yani kilo vermekle alakalı sorunum yok sadece bacaklarım aşırı yumuşak ve selülitim var:KK43: sıkılaşmam gerekiyo. 2 ay sonra spor salonuna yazılıcam ama şuan yazılamam sınav dönemindeyim o zamana kadarda biraz olsun sıkılaşmak istiyorum malum yaz geliyo..:KK43: şimdi kendi ağırlığımla egzersizler yapmalıymışım ne yapmalıyım ne kadar süreyle kaç gün bana bu konuda bilgisi olan varsa tavsiyelerde bulunabilir mi gerçekten çok teşekkür ederim..

Ebru salli skinniy jeans workout diyorum kesinlikle sımsıkı bacak ve kalça için👌👌

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Benim de kilom 50 incelmek için yapmıyorum, daha doğrusu beslenmeme dikkat ediyorum. Her gün yapmıyorum 2-3 günde bir yapıyorum, bol su içiyorum. İnanılmaz işe yaradı ben de. Selülitleri de azaltıyo. Tabi ben 2 ay önce diğer dvdleriyle başladım bu yeni çıktı hemen aldım ve bacaklarımın sertleştiğini günden güne daha çok hissediyorum.

Benim de kilom 50 incelmek için yapmıyorum, daha doğrusu beslenmeme dikkat ediyorum. Her gün yapmıyorum 2-3 günde bir yapıyorum, bol su içiyorum. İnanılmaz işe yaradı ben de. Selülitleri de azaltıyo. Tabi ben 2 ay önce diğer dvdleriyle başladım bu yeni çıktı hemen aldım ve bacaklarımın sertleştiğini günden güne daha çok hissediyorum.

aa o zaman ben bu dvdye bir bakıyım canım ya çok sağol. bende selülit savar dvdsi vardı memnun kaldım ama bir yerden sonra durdu yani istediğim kadar sonuç alamamıştım..

Tamam işte sen de altyapı var😊 çok iyi gelir, bol suyu unutma. Selülit bende de biraz var ama taktım kafaya. Masaj etkiliymiş her hafta yaptırıyorum, evde de kendim yeni aldığım yağlarla başladım, nar çekirdeği ve kayısı çekirdeği yağlarını sürüp, fırçalıyorum bakalım işe yarayacak mı😊

Tamam işte sen de altyapı var😊 çok iyi gelir, bol suyu unutma. Selülit bende de biraz var ama taktım kafaya. Masaj etkiliymiş her hafta yaptırıyorum, evde de kendim yeni aldığım yağlarla başladım, nar çekirdeği ve kayısı çekirdeği yağlarını sürüp, fırçalıyorum bakalım işe yarayacak mı😊

selülit için bende savaş veriyorum sana diyebiliceğim radyofrekans ve spor ve diyet bol su bunları yaparsan kaslanırsan kurtulursun. ben en büyük sonucu bunlardan aldım ama tamamen gitmesi için kaslanmamız gerekiyomuş. hem testesteron oranı arttığından azalıyomuş selülitler hemde sıkılaştığın kas olduğu için o bölgeler selülit görünümü ortadan kalkıyomuş. vs mankenlerine bak mesela o kadar zayıflarki yağ oranları çok düşük ama kontrollü sıkı bir şekilde spor yapıyolar ağırlık çalışıyolar.. bide bronzlaşıncada o görüntü %70 maskeleniyo bunuda söyliyim canım eğer beyazsan gözüne çok fazla gözükmesi normal :)

Evet ya beyazım, tenim de hassas😏 geçen sene nerdeyse hiç güneşe çıkmadım ama bu yaz bronzlaşmak istiyorum. Yıllardan sonra ilk kez solaryuma girdim tabi yüzüme yine güneş koruyucusu sürerek:) bir kerede bile kırıldı rengim, cilt için iyi değil ama abartmazsak sorun olmaz herhalde. Bembeyaz gezmekten sıkıldım ve evet görüntüyü de hoşlaştırıyo😊

Evet ya beyazım, tenim de hassas😏 geçen sene nerdeyse hiç güneşe çıkmadım ama bu yaz bronzlaşmak istiyorum. Yıllardan sonra ilk kez solaryuma girdim tabi yüzüme yine güneş koruyucusu sürerek:) bir kerede bile kırıldı rengim, cilt için iyi değil ama abartmazsak sorun olmaz herhalde. Bembeyaz gezmekten sıkıldım ve evet görüntüyü de hoşlaştırıyo😊

bende öyleyimde ondan biliyorum bronzlaşınca görünmüyo benim hatta. bak mesela mankenlere selülit sorunu yaşayan kadınlara simsiyah geziyolar meer bundanmış bende sonradan öğrendim. çağla şıkel mesela selülit sorunu yaşadığını yazmıştı özlem yıldız demet akalın hepsi simsiyah solaryum+güneş onlarda bide :KK70: bende bu yaz önce güneş kremiyle sonra kakao yağı havuç yağıyla yakıcam kendimi :KK70:

Su yap karışımını ben de deneyeyim. Tabi en son aşamada😊 selüliti tetikleyen en önemli şeylerden 2si de alkol ve sigara, kullanıyosan minimuma indir, ben sigara içiyordum bıraktım, sağlıklı yaşamı benimsedim. Ama kendinle ilgilenmeye başlayınca daha çok görüyosun kusurları, minicik şeyler bile batıyo ama olsun güzel hayat😊
Bak skinny jeansi dene bi, hatta sonuc aldikca birbirimizi motive ederiz☺️

Su yap karışımını ben de deneyeyim. Tabi en son aşamada😊 selüliti tetikleyen en önemli şeylerden 2si de alkol ve sigara, kullanıyosan minimuma indir, ben sigara içiyordum bıraktım, sağlıklı yaşamı benimsedim. Ama kendinle ilgilenmeye başlayınca daha çok görüyosun kusurları, minicik şeyler bile batıyo ama olsun güzel hayat😊
Bak skinny jeansi dene bi, hatta sonuc aldikca birbirimizi motive ederiz☺️

canım zaten sigara dolaşım bozukluğu yapar senin temel sorun buymuş ,eminimki çok farkedicektir :) ben yarın bakıcam hatta alırım dvdsini konuşuruz takipleşiriz aynen :KK70:

X