Herkese merhaba ben 16 yaşındayım buy yıl bacaklarım çok kötü durumda önceden sir ağda kullanırdım cildim çok hassas ve bu yüzden çok kızarık oluyordu bacaklarım bende jilet kullanmaya başladım ve bacağımda jilet kesikleri olmaya başladı ve kıl diplerim sivilce gibiydi onları hep kesti jilet ve bu yaralar geçmiyor birtürlü bende anneme zorla epilator aldırdım tabi epilatör kullanana kadar batık problemi yaşamadığım için olmaz diye düşünüp aldırdım şimdi ise 3. kullanımımdan sonra filan batıklar iyice çoğalmaya başladı bende batıkları çıkarıcam derken yara yaptım hep sonra bir yerde jiletin batıklar için iyi olduğunu okudum ve jilet sürdüm bacaklarıma ve hep küçük küçük yaralar oldu bazı yerlerde derimi soymuşum resmen jiletle çok sinirlerim bozuldu bu yaz ne etek giydim ne şort pantolonu çıkaramadım ya batıklardan nasıl kurtulucağımı bilmiyorum lütfen yardım edin epilatör kullanmayın diyiceksiniz kullanmak istemiyorum ama gidip baya iyi bişey aldırdım ve annem kullanmadığımı görürse sinirlenicek ve batıklar dışında bu yaralar nasıl çabuk iyileşir çok kötü görünüyorlarlar