Bacaklarımdaki tüylenme

dilarana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2012
9
0
36
Kocaeli
Merhaba Arkadaşlar.Benim Bacaklarımda Çok Fazla Tüy Var ve Denize Girerken Ne Yapacağımı Bilmiyorum.Ağda Yapıcam Ama Acısından Duramıyorum ve Sivilce Çıkartıyo.Makine İLe Almayı Düşünüyorum.Sizce Ne Yapmalıyım ??

bence makineyle alma batık yapıyor.ağdayla al alış senin için daha iyi olur.

ben ise makineye katlanamiyorum daha ck aci yapiyor bende...ben agda ile aliyorum ama son gunler fotoepilasyon yaptirsam mi diye dusunmeye basladim...ama yan etkiler yapmadigindan emin olmak istiyorum ve zmnla sahidende kalici olup olmadigini merak ediyorum:)ama bana sorarsan bencede agda yap yada guzellik salonuna git orda yaptir cnm:)

Bende acısına dayanamadığım için ağda yapamıyordum.Dün ilk defa sir ağda bandı ile denedim.Sonuç mükemmel.Ağda bantlarını küçük küçük keserek kullandım hiç canım yanmadı.Makineden bile az canımı yaktı.Hatta bikini bölgesini bile kendim ilk defa ağdayla aldım.Gözümde bu zamana dek çok büyütmüşüm ağdayı.Bundan sonra hep bu şekilde alıcam.Tavsiye ederim denemeye değer.

ben de sir ağda yapıyorum cildim bebek gibi oluyor.

Makine yaptığın zaman bence ağdayı tercih ediceksin .. Ağdayı yaptıktan sonra bir kaç kere alışıyosun zaten ama makine tek tek çekiyo tüylerini ben dayanamıyorum

Normalde Ağda Yapıyorum Ama Bacaklarımda Hiç Denemedim.Arkadaşlarım Bacağında Hiç Acımıyo Dedi.Annem de Makine İle Alma Batık Yapar Dedi.Hiç Bilmiyorum Ne Yapıcağımı.Yine De Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…