Bacaklarımdaki kızarıklar , batıklar, ne olur bi fikir verin NE YAPMALIYIM???

imporatogrly

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2011
951
2
ÖNCELİKLE ilgilenen herkese teşekkür ederim şimdiden....

kızlar benim bacaklarımda kırmızı kırmızı bir sürü noktacıklar var ...

batık çok malesef...

öyle morelim bozukki daha 22 yaşındayım ama bacaklarım pürüzsüz değil...

eskiden prüzsüzdü doğum yaptıktan sonra hormanlarım değişti nedir bu bilmiyorum ama bacaklarım iğrenç oldu ...

tenim beyaz olduğu için öyle belli ki evde artık mini etek bile giymiyorum ...

eşimin görmesindende rahatsız oluyorum...

eşim için tabi hiç problem değil ... benim çok canımı sıkıyo ama...

hergün hemen hemen nemlendirici sürüyorum ama kızarıklıklar geçmiyo ...sadece bacaklarımın alt kısmanında var

ve kollarımın arka taraflarında kollarıma ada yapmam az tüyüm var zaten ama kızarıklıklar kolumun arka tafındada var offf çok canım sıkılıyo....

tabi halime yinede şükür elim ayağım tutuyo ama neden olsun ki bu kızarıklıklar ....

bilgisi olan arkadaşlar lütfen bi çare..... yardımcı olurmusunuz....????

arkadaşlar bu konuda bi fikri olan yokmu bi bakınız ???

Cnm kızarıklık için bişey diyemeyeceğim ama batık için şunu söyleyebilirim.Bendede çok vardı..Bacaklarım tavuk derisi gibiydi pütür pütür..Çok kötüydü..Sonra biyerde okudum..Bacaklarıma ama diz ile bilek arası olan yere 1 kere jilet 1 kez epilatör kullandım.Arada ağda yaptım..Yani anlayacağın karışık bi şekilde aldım.Şuan %90 geçti batıklar...İlk defa beğeniyorum bacaklarımı.Umarım fikir olmuştur..

çok teşekkür ederim canım ama jilet kullanamam ya beceremem ki bi yerimi keserim hem jilet tüyleri sert çıkarıyomuş yinede çok teşeşşür ederim....

bende de var batık ama herkes sendeki ne ki diyor yani forumdakiler geçenlerin açık kahve lekeri kaldı
ve hala devam ediyor.
bende funda30 gibi bir jilet bir epilatör yapıyorum çünkü mecburum
diz kapağının altındaki tüylerim çok fazla hepsi bir uzamıyor.

çok teşekkür ederim canım ama jilet kullanamam ya beceremem ki bi yerimi keserim hem jilet tüyleri sert çıkarıyomuş yinede çok teşeşşür ederim....

Canım bişey yokki...Çift bıçaklılardan alırsan hiçbişey olmuyor..Eşimden tırtıklıyorum bende...Evet sert çıkarıyor ama zaten amaç batıkların yönünü değiştirip içe doğru değil dışa doğru uzamasını sağlamak.Zaten 3 gün sonra tekrar çıkacak aldıkların bu kez makina yada ağdayla alıyosun çıkanı..

canım teşekkür ederim ilgin için hemen bakıyorum ama şu nokta nokta kızarıklıklar cok canımı sıkıyo hadi batık olayını fazla takmıyorum ama şu kızarıklıklarda olmasa....

peki canım denerim ama batıkların yönü değişince bu işlami artık yapmıyosun demi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…