• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacaklarımdaki kalınlık - resimli

hidennisko

çiçekli böcekli :))
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2007
5.494
238
688
Sakarya
Merhaba
Uzun süredir bacaklarımın özellikle baldırlarımın kalınlığından rahatsızım, ortaokulda futbolcuların bacakları senden az kaslıdır diye dalga geçiyorlar, şimdi de kilo sorunum zaten var, kısa birşey veya şort giyince kendimi çok rahatsız hissediyorum. Her zaman hayalim ince bacaklara sahip olmaktı. Simdi kilo verme sürecindeyim, Hüseyin güner adlı doktoru düşünüyorum. İnstagram üzerinde. Yazmıştık kilo vermeden de yapılabilir dedi ve sadece alt baldır için 26.000 TL dedi

Acaba fiyatlar hep böyle mi?
Çok ağrılı bir süreç olduğunu okudum forumda özellikle korse işi baya sıkıcıymış
Öyleyse bu ameliyatı kış aylarında yaptırmak daha doğru gibi sanki?

Tecrübe etmiş arkadaşlar fikir verirse çok sevinirim

Bilmiyorum tam oldu mu ama bu şekilde

Eklentiler

• IMG_20190612_012053.jpg
    IMG_20190612_012053.jpg
    136,9 KB · Görüntüleme: 124
  • IMG_20190612_011928.jpg
    IMG_20190612_011928.jpg
    116,2 KB · Görüntüleme: 121
Bacaklarınızın şekli çok güzel, bilekleriniz ne güzel incecik. Önce kilo vermeyi deneseniz o kadar sıkıntıya girmek yerine. Sonra hala şikayetçiyseniz ameliyat olsanız.

Ben 170 cm boyundayım ve çocuklarım olana kadar 57-58 kilo yu hiç aşmadım ama baldırlarım hep böyle

Şimdi kilo verme sürecindeyim zaten 15 kilo fazlam var 8 kilo verdim kaldı 7 kilo ama bacaklar hep böyle :(

Ben ameliyatlık durum göremedim. Belki boydan direk bakılınca dediğin gibi ola bilir ama böyle bakınca gayet hoş. Onca ağrı sızıya değecek kadar değil. Kilo verince ister istemez bacaklarda etkilenecektir.

Back