- 31 Aralık 2015
- 1.257
- 2.255
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sürekli mi yapmam gerek bunu peki?Bacaklara kabak lifiyle kese yapmak batıkları önlüyor ama oluşan izler hakkında bir fikrim yok.
deneyeceğim teşekkür ederim ama izler için bir etkisi yok sanırım :/banyodan sonra cildin yumusamisken ponza tasida surebilirsin
cok bastirmadan ama hafif hafif
batiklari cikariyor
izler icin bilmiyorum ne yapabilirsindeneyeceğim teşekkür ederim ama izler için bir etkisi yok sanırım :/
araştırayım çok teşekkürler :)izler icin bilmiyorum ne yapabilirsin
ama spirin eritip surmeyi duymustum
ise yaramis midir bilmiyorum
bir bakabilirsin
Her duşta yapmanıza gerek yok, haftada 1-2 kere yapsanız yeterli olur. Kabak lifi biraz sert oluyor, ılık suda 5 dakika yumuşamasını bekleyin, sonra suyla ıslattığınız bacaklara kese yapın.sürekli mi yapmam gerek bunu peki?
tamamdır teşekkür ederimHer duşta yapmanıza gerek yok, haftada 1-2 kere yapsanız yeterli olur. Kabak lifi biraz sert oluyor, ılık suda 5 dakika yumuşamasını bekleyin, sonra suyla ıslattığınız bacaklara kese yapın.
teşekkür ederim dediğiniz gibi geçici olarak uygulanabilir bir çözüm :)Dışarı çıkarken izlerin gözükmemesi ve güzel gözükmesi için bacak spreyi kullanabilirsiniz.gecici bir çözüm olarak yazmak istedim.
makinemden de hiç memnun değilim hep başka şekilde alıp düzeltiyorum sonra 1 kez makineyle alınca tekrar berbat oluyorSürekli makineyle alma, bir ay jiletle al, sonra kıllar olması gerektiği gibi uzuyor. Makine kullandığında batık filan olmuyor. Ben öyle yapıyorum, tavsiye ederim.
Arkadaşlar merhaba öncelikle konuyu doğru yere mi açtım emin olamadım ama, şöyle bir sorunum var. Makine sonrası oluşan her batığı çıkarmak için uğraşırken bacaklarım deliş deşik oldu resmen ve izleri geçmiyor, çok kötü duruyor bunun için bi çözümü olan var mı?