Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her iki bacağımda da beyaz noktacıklar var. Son 5-6 yıldır ağır ama kararlı bir şekilde artıyorlar. Vitiligo olmaktan çok korkuyorum. Acaba belirtisi bu mudur? Yaşayan bilen var mı aranızda kızlar?
Mantar,vitiligo,Sedef bu liste uzar gider en iyisi bir doktora gidin.Her iki bacağımda da beyaz noktacıklar var. Son 5-6 yıldır ağır ama kararlı bir şekilde artıyorlar. Vitiligo olmaktan çok korkuyorum. Acaba belirtisi bu mudur? Yaşayan bilen var mı aranızda kızlar?
Çok bilmiyorum ama yazın bronzlaşınca ortaya çıkan beyaz noktacıklar eşimde de vardı. Vitiligo olduğunu düşündük, mantar çıktı. Çok hafif bir losyonla iki üç günde geçti. O kadar sene boşuna takip etmişiz onları biz de. Bi dermatoloğa görünün isterseniz.
Ayni noktaciklar kayinvalidem de var ve benim plaj havlumu kullandi simdi bende de var. Doktora gidicem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok bilmiyorum ama yazın bronzlaşınca ortaya çıkan beyaz noktacıklar eşimde de vardı. Vitiligo olduğunu düşündük, mantar çıktı. Çok hafif bir losyonla iki üç günde geçti. O kadar sene boşuna takip etmişiz onları biz de. Bi dermatoloğa görünün isterseniz.
Sephora acaba hangi losyonu kullandi esin? Su an yazlik bir beldedeyim ve en yakin doktor 40 km. Mesafede. Ama eczane var.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Losyonun adını sormuş bir arkadaş.
Cicim alıntılamadığın için görmedim, arkadaş uyarmış anca farkettim.
Nibulen solusyon artı ketoral şampuan kullandık. Ama ne kadar faydalı olur bilmiyorum. Bu yıl tekrar etti bu kez m-furo losyon kullandık. Eczacıya sor bakalım hangisini tavsiye ederse onu al istersen.