bacaklarımda sivilcelenme oluyor

tontiton

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
472
1.005
63
Merhaba, bacaklarımı ne zaman ne şekilde (ister ağda, ister epilatör, ister jilet) alırsam alayım her gözeneğinde kırmızı renkli sivilceler çıkıyor ve aylarca geçmiyor. Doktor kesin çözümün lazer olduğunu ama geçici bir çözüm için de ilaç veremeyeceğini, bacaklarımı nemli tutman gerektiğini söyledi . Acaba en azından iyileşme sürecini hızlandıracak bir şey önerebilecek birileri var mı?

Maalesef ben de aynı dertten muzdarip olarak cildiyeciye gittim bana da aynısı söylendi.Cildim batığa çok yatkın oldupu için her türlü sivilce batık kaçınılmaz oluyor.Hele tüy kökleri kırmızı kırmızı oluyor.jilet olsun sir ağda olsun.Sadece ilk bacaklarımı eskiden çam sakızı ile almıştım tertemiz olmuştu ne iz ne sivilce.onu tekrar deneyeceğim lazere kadar.Aslında hiç ağda yapmamam lazım lazer için ama şuan yaz olduğu için elbise etek mecbur almak zorundayım.Kesin çözüm lazer dedi bana da doktor ve sanırım gideceğim uygun fiyata bir yer bulursam kışa doğru.Çünkü çok kötü oluyor o batık izleri geçmiyor.Bana benzamycin ve magnis krem verdi onları kullanıyorum 3 gündür faydasını pek göremedim.Sana tavsiyem başka doktora git.İlaç versin.Ve bol bol kese abartmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…