Bacaklarımda leke ..

felis34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2011
1
0
bacaklarımda lekeler var kıl dönmesinden dolayı yara olup daha sonra izi kaldı defalarca doktora gittim fakat bir çare bulamadım verdiği ilaçlar sayesinde yaralarım geçti fakat kahverengi lekeri var etek giyemiyorum fondötenle kapatmak zorunda kalıyorum ne olur bir çözümmm yardımcı olursanız çok mutlu olurummm

aynı sorunu yaşıyorum şu sıralar, bephantene krem kullanmaya başladım,tavsiye ederim...

aynı sorunu yaşıyorum şu sıralar, bephantene krem kullanmaya başladım,tavsiye ederim...

Bu krem leke giderici değil yaraların çabuk onarılmasını sağlayan bir krem tıpkı Madecassol gibi,lekenin rengini felan açmaz.Tavsiyem doğal kürler deneyin forum içerisinde denenmiş bir çok formül var.

bende de benzer sorun vardı öncelikle makina ve ağda kullanmayı bıraktım jilet kullanıyorum bir de kantaron yağı sürüyorum bacaklarıma duştan sonra sanki iyileşme oldu renklerinde açılma var

aynı sroun bende de vardı lavıan die bi krem kullandım e kurtuldum:)
:82:

bence en iyisi lazer benim bir çok arkadaşımda leke vardı ama lazere gidiyolar hiç birinde böyle bir sorun kalmadı şuan bendede var aynı sorun ve gitmeyi düşünüyorum. Ayrıca tavsiyem kesinlikle makine ve ılık ağda kullanma jilet kullan ve her banyodan sonra topuk taşını yuvarlak hareketlerle bacağına sür kesin iyi geliyor bende artık çok nadir kıl dönmesi oluyor

iyide jilet kılların çoğalmasına sebe olmaz mı

ya tabiki öylede her zman jiletle değil sir ağdayla alırsın ama daha sonra çıkmasına yakın jiletle yaparsın başka çare olmuo bu tamamen kılın yapısıyla ilgili ben sordum çünkü ve şimdide lazere gidcem

ya son zamanlarda bende de olmaya başladı ama bir çözüm bulamadım nefret ediyorum görüntüsünden

benimde paket bölgeme yakın yerlerde kıl dönmesinden dolayı yara oldu. bir tanesinde kıl dönmüş kalmış, etrafında büyük bir kararma oldu. kararmayı nasıl geçirebilirim, bilen var mı? (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…