slm canım sorununu şimdi okudum bende aynı senin yaptığın hataları yaptım bendede hayli batık var.en son ağdaya gittiğimde ilk defa ben sormadan çözüm sundular bana. sert bi keseyle kese yaparsam bi kaç uygulamadan sonra batıklar gecermiş.normale döner dedi.ben denemeye başladım bakalım ne olacak? seninle paylaşmak istedim.
tesekkur ederım ben sureklı kabak lifiyle kese yapıyorum azalma oldu ama hala cok var doktora gttm kac kere o da epilasyonla gecer baska turlu gecmıyo ddı
canm bayoya girdiğiizde cildiniz iyice yumuşayınca poza taşı ile kılların ççıkış yönüne doğru yaptığınızda zamnla azalacaktır ben öyle yapıyorum
tesekkur ederım ben sureklı kabak lifiyle kese yapıyorum azalma oldu ama hala cok var doktora gttm kac kere o da epilasyonla gecer baska turlu gecmıyo ddı
canım doktor haklı, benimde vardı böyle bir sorunum lazer epilasyona gittim, izleri bile kalmadı çok şükür kurtuldum tavsiye ederim..
ilk önce jiletle alıp sonra ağda yaptıran herkeste batık oluyor mu ? :/
Ağda yaptıktan sonra bacaklarını yıkarken sabunlayıp jilet sürmeyi dene ağdacım demişti bana ben bazen yaparım ama sadece ağda sonrası belki faydası olur...mrb cocuklugunda vermıs oldugu dusuncesızlıkle 14-15 yaslarında bacaklarıma bırkac kez ters jılet yaptım tabı kımseye sormadgm ıcın bılmıyordum dogru yapıyorum dıye devam ettım cogu yerden kesıyordum ve kanlar süzülüyordu resmen sonra ızler kalınca agdaya gectım fakat bacaklarımda kıl dönmesi olmustu ve 4 yıldır ne yaptıysam gecmedıbu sure ıcerısınde ne etek ne sort ne elbse gyebıldım hatta bacagımın ozellıkle alt kısmında oldgndan kaprı bıle gıyemıyorum bnu duzeltmek ıcın ne yapabılırım bazı erkeklerde de sakallarda oluyormus eşinden,babasından vs bı bılgısı olan var mı ya da bnm gbı olup yardım edebılıcek olan
Canım ben roaccutane tedavisi görüyorum ve ağda yasak. o nedenle jiletle almak zorundayım. şu an 3.ayımdayım ve daha 3 ay var bitmesine . geçen haftaya kadar bacaklarımı almamak için zorladım kendimi ama daha fazla dayanamadım ve jiletle aldım. aşağıdan başlayıp yukarıya doğru gittim. bu normal olanı mı ? yoksa üstten başlayıp aşağıya mı gidilmeli ? jiletten sonra ağda yapınca benım de batık falan oluşmasın da :/
Ağda yaptıktan sonra bacaklarını yıkarken sabunlayıp jilet sürmeyi dene ağdacım demişti bana ben bazen yaparım ama sadece ağda sonrası belki faydası olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?