Bacaklarim yuzunden depresyona girdim yardim istiyorum

denizko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2010
86
0
18 yasindayim, neredeyse 1 senedir diyet yapip bozuyorum duzenli spor yapip birakiyorum, hic bir zaman gobegim olmadi, kollarimin incelikten kirilmasina ragmen bacak bileklerim hep kalin dizlerim hep yagli basenlerim selulitli alt bacaklarim koocaman kalcam sarkikti, bu bir kac ayda istedigim kilonun cogunu verdim bacaklarim sekillendi fakat hala kalinlar asiri selulitliler hala sort giyerken ozguvenim yok, ben hergun siki diyet yapip siki egzersiz yaptigimdan genellikle 1 haftada sonuc gormeye baslardim tekrar basladigimda callaneticsi son care denedim fakat bu 2 haftadir gelisme goremiyorum bacaklarimda, disari cikmak istemedigimden butun gun depresyonda gibi oturmaya basladim oylece, bugun tam pes ediyorum bacaklarim boyle kalicaklar derken birde size soriyim caresini dedim, simdiden cok tesekkurler

18 yasindayim, neredeyse 1 senedir diyet yapip bozuyorum duzenli spor yapip birakiyorum, hic bir zaman gobegim olmadi, kollarimin incelikten kirilmasina ragmen bacak bileklerim hep kalin dizlerim hep yagli basenlerim selulitli alt bacaklarim koocaman kalcam sarkikti, bu bir kac ayda istedigim kilonun cogunu verdim bacaklarim sekillendi fakat hala kalinlar asiri selulitliler hala sort giyerken ozguvenim yok, ben hergun siki diyet yapip siki egzersiz yaptigimdan genellikle 1 haftada sonuc gormeye baslardim tekrar basladigimda callaneticsi son care denedim fakat bu 2 haftadir gelisme goremiyorum bacaklarimda, disari cikmak istemedigimden butun gun depresyonda gibi oturmaya basladim oylece, bugun tam pes ediyorum bacaklarim boyle kalicaklar derken birde size soriyim caresini dedim, simdiden cok tesekkurler

Arkadaşım yaşın daha çok genç.Bunu kafana takmamaya çalış.Selülit ne yazık ki tam tedavisi mümkün olmayan birşey.Diyet belki kilo verdirir ama sağlıklı beslenmeyi hayat tarzın yapmalısın.Kızartma,cips,çok tuzlu yiyecekler ve asitli içecekler selülit oluşumuna yardımcı olur.Spor olarak yüzme tavsiye ederim sana çünkü suyun dışında yaptığın bir hareketi suyun içinde yaptığında tam iki katı fazla kalori yakıyorsun ve yüzme tüümmm kasları çalıştırıyor.Ayrıca banyo sırasında bacaklarına kese yap.Bu da kan dolaşımını hızlandırır.Selülit zaten kan dolaşımı sağlıklı olmayan bölgelerde oluşuyor.Depresyona girdiğini söylemişsin.Hiç üzülme.Bak ben hamileyim ve daha doğmamış bebeğimin beyninde kistler var.Bu kistler çok kötü şeylerin habercisi olabilirmiş.Kısacası sağlığının tadını çıkar.Böyle şeyler için üzülme.Umarım istediğin gibi bir görünüme kavuşabilirsin.

Cnm ndn bu tür şeylerle kendini üzüyorsun.Sağlıklı beslen sporunu yap zamanla düzelir herşey ve kendıne güven kendını sev.Kafana taktıkça daha kötu olur.Elinden geldığnce yapmam gereknlerı yap ve zamana bırak tatlım

Canım ebru şallının selülitsavar dediği hareketleri var,hatta sırf bunları gösterdiği dvd si bile var,eminim çok işine yarayacaktır,bir ara denemiştim 2haftada kalçam bacaklarım epey farketmişti

bende eskiden vücudumu beğenmezdim özellikle bacaklarımı şekilsizdi pilatesle baya şekillendi selülitler bende de var onları yok etmenin pek yolu yok pilatesle benim hiç yok olmadı onları kabullenmek gerekiyor sanırım. Ama kas yapınca belki görüntü olarak az da olsa düzelebilir. Kesinlikle pilatesi tavsiye ederim bacakların ön ve arka kısmını iç kısmını çalıştıran egzersizler mevcut bunun için de UmutCan ın dediği gibi selülit savar dvd sini alabilirsin moralini bozma boş yere. böyle şeyleri düşünerek hayatını harcama.

Ben bugün ebru şallının selülitsavar dvdsi ile 21 günlük küre başlıyorum dayanabilecek miyim hiç bilmiyorum ama sonuçları 21 gün sonra size yazarım.

Ben bugün ebru şallının selülitsavar dvdsi ile 21 günlük küre başlıyorum dayanabilecek miyim hiç bilmiyorum ama sonuçları 21 gün sonra size yazarım.

canım setini aldın mı?top,minder falan ben tam kapsamlı alıyım dedim nerden baksan 100 liraya geliyor gitti gidiyordan tek tek aradım ucuzlarını aldıysan nerden aldın canım

canım setini aldın mı?top,minder falan ben tam kapsamlı alıyım dedim nerden baksan 100 liraya geliyor gitti gidiyordan tek tek aradım ucuzlarını aldıysan nerden aldın canım

ben minder yani mat almadım eski battaniyeleri kullanıyorum halının üstüne seriyorum gayet de iyi oluyor mat e göre Ben ebru şallının ilk videoları ile başlamıştım önce hiç bir şey kullanmadan yapmıştım sonra lastik aldım o videolarla devam ettim sonra top aldım sonra küçük top çember daha sonra tonning ball ve ağırlıkları aldım hepsini birden alırsan tabi pahalıya gelir. Ben bir yıl ara ile falan aldığım için yüklü olmamıştı bana. Ama ebrusallistore.com'da var netten alacaksan bir oraya bak ama orda da çok ucuz değil tüm set 142 TL. Ama spor mağazalarına bak istersen oralardan hepsini daha ucuza temin edebilirsin bence.

ben minder yani mat almadım eski battaniyeleri kullanıyorum halının üstüne seriyorum gayet de iyi oluyor mat e göre Ben ebru şallının ilk videoları ile başlamıştım önce hiç bir şey kullanmadan yapmıştım sonra lastik aldım o videolarla devam ettim sonra top aldım sonra küçük top çember daha sonra tonning ball ve ağırlıkları aldım hepsini birden alırsan tabi pahalıya gelir. Ben bir yıl ara ile falan aldığım için yüklü olmamıştı bana. Ama ebrusallistore.com'da var netten alacaksan bir oraya bak ama orda da çok ucuz değil tüm set 142 TL. Ama spor mağazalarına bak istersen oralardan hepsini daha ucuza temin edebilirsin bence.

canım 80 liraya hepsini hallettim hemde 6 taksite böldürdüm şimdi gelmesini bekliyorum çok heycanlandım ya

bence benimki gibi olamazsın. arkadaşlarım roberto carlos gibi bacakların var der :) biraz hayvani kaslıymış. tempolu yürüyüş tavsiye ederim ben.

:KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:,

iki bacağının olmadığını düşün,işe yarayacaktır depresyondan çıkmana...

bence kardiyo yapın .. o kadar harekete dayanamaz erirler yani yağ yakarsınız.. ve kardiyo kalp hızını arttıtdığı icin kan dolaşımı hızlanır ve selülitler yok olur... en azından bende öyle oldu... yada koşun ,bisiklet sürün, ip atlayın,..... ben insanıty i öneririm..... plates sadece sıkılaştırır....önce yağlarınızı yakın kardiyoyla

Böyle birşey için depresyona girmeye ne gerek var hiç kasma ya.. Senin en azından sadece bacaklar var biz göbekte eritmeliyiz.. :KK70:

canım 8 minute buns u denedin mi

Bende bunu diyeceğim. Yapınca canın çıkıyor ha ilk yapmama öyleydi en azından.. :KK70: 2 kere yaptım ama bacaklarındaki kasılmayı hissediyorsun bence bunu bir dene.. ^^
Bu daha çok kalçaya yakın üst tarafı çalıştırıyor. http://www.youtube.com/watch?v=dnBhn7YSsnM Ayrıca bacak hareketleri de var 8 Munite Legs http://www.youtube.com/watch?v=XRnGdc4i6zo&feature=related birlikte de yapabilirsin Legs basit.

Son düzenleme:
Canım ebru şallının selülitsavar dediği hareketleri var,hatta sırf bunları gösterdiği dvd si bile var,eminim çok işine yarayacaktır,bir ara denemiştim 2haftada kalçam bacaklarım epey farketmişti

umutcan sende baya kılo vermıssın nasıl yaptın bana bılgı verebılılrmısın canım :KK43:(((

X