Bacaklarım vücuduma oranla daha sis

Elfbysl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2023
318
72
28
23
Merhabalar arkadaşlar bacaklarımın kalinligindan daha doğrusu şiş olmasından bayadir sikayetciyim gitmedigim doktor kalmadı ve sis olamasinin sebepleri dolaşım bozukluğu olması damar genislemesi ve varis olmasıymış peki buna ne neden oluyor ise elimden geldiğince alışkanlıklarını düzeltmeye gayret ettim varis çorabı giydim giyen bilir çok zor bir çorap ilaç içtim damarlarının güçlenmesi için fakat bir çare olmadi fil hastaligindan suphelendik ama öyle bir durum olmadığını söylüyorlar yağ olsa anlicaz yağ sallanır ama bacaklarim bildiğiniz ayak bileklerime kadar şişiyor ve ne yapsam düzelmiyor çevrenizde bu durumu yaşayıp düzelten biri varmı ya da bir öneriniz bilginiz var ise yardımcı olursanız çok sevinirim

Ödem yapmış olabilir belki bol bol su için ve tuzu azaltın tuzlu şeyler tüketmeyin bakalım bir işe yarayacak mı

Benim de şiş hangi doktora gitmeliyim acaba. Kalp mi romatoloji mi. Ortopedi mi

Benim de şiş hangi doktora gitmeliyim acaba. Kalp mi romatoloji mi. Ortopedi mi
Kalp damara.gittim ama yeterince kontrol yapmadılar sdce bacaklarıma ultrason çektiler bence daha fazlası yapılması gerektiğini düşünüyorum

Bu kremi denemenizi tavsiye ederim gerçekten çok çok işe yarıyor

Benim bir yakınımda var onun ki fil hastalığı iki bacağı da baya şiş biri diğerinden daha şiş ayakta çok duramıyor uzun mesefa yürümüyor bunları yaptığı zaman yani yorulduğu zaman bacaklarında yanma hissi oluyor bazı geceler uyuyamadığını da söylemişti.
Onunda damarların da genişleme var
2017 yılında fizik tedavi oldu hafta içi her gün tedaviye gitti bacakları sarıldı. Diyet yaptı hemde günlük birer bardak sabahları kiraz sapı çayı akşamları mısır püskülü çayı içti bir ay tedavi oldu baya incelme olmuştu.
Şimdi yaşadığı yerde fizik tedavi yok ve bacakları eski haline geldi tekrar tedavi olması gerekiyor. Allahım sanada şifa versin geçmiş olsun.

Şişligin inmesine yardımcı olucaksa kullanırım tabi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…