• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacaklarım mahvoldu

ironiasli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2019
31
2
1
23
8Ne yapacağım ben yara bere içinde bacaklarım kıl köklerim kırmızı onlarla oynadıktan sonra bu hale geldi kafayı yiyeceğim lütfen yardımcı olun :KK43:

Kıl köküne kese ve nemlendirme öneriliyor. Ama bana tek çare lazer olmuştu.

Oynamakla kastınız nedir? Belki konuyu öğrenirsem yardımcı olabilirim
Her şey yaz tatilinde oldu bacaklarıma ağda yaptıktan sonra kırmızı pütürler çoğaldı bende onları tırnaklarımla sıktım şimdi iki bacağımda yara içinde kafayı yiyeceğim tavuk derisi gibi oldu vücudum iki günüdür de her yerim kaşınıyor sanırım alerjim var

Canım geçmiş olsun öncelikle. Bence kendi kendine geçer. Ama 10 günü geçtiyse ve kendi kendine geçmedi ise bir cildiyeciye gitmeni tavsiye ederim. Şimdilik ünlü bir hekim falan arama. Normal bir cildiyeciye git. Baktın geçmedi tekrar konuşuruz.

Canım geçmiş olsun öncelikle. Bence kendi kendine geçer. Ama 10 günü geçtiyse ve kendi kendine geçmedi ise bir cildiyeciye gitmeni tavsiye ederim. Şimdilik ünlü bir hekim falan arama. Normal bir cildiyeciye git. Baktın geçmedi tekrar konuşuruz.
Tamam zaten gideceğim çok teşekkür ederim

8Ne yapacağım ben yara bere içinde bacaklarım kıl köklerim kırmızı onlarla oynadıktan sonra bu hale geldi kafayı yiyeceğim lütfen yardımcı olun :KK43:
Benimkiler delik desik leke heryerim psikolojim bozuldu artik cok oynadim keske yapmasaydim batiklardsn biktim lekelerimi expigment gecirdi ama yine oynadim caresi lazer ama lekeler nasil gececek

Merhaba canım benim yaralar geçmek üzere çok az kaldı fucidin krem kullandım iki kutu ama bende de iz var çok fazla yaralar tamamen geçsin onlara yoğunlaşacağım bakalım :(

Merhaba canım benim yaralar geçmek üzere çok az kaldı fucidin krem kullandım iki kutu ama bende de iz var çok fazla yaralar tamamen geçsin onlara yoğunlaşacağım bakalım :KK43:
Foto atabilirmisiniz canim benim tam gecti derken expignent super 3 haftfa gecmisti ams oynadim tekrar ya batik oldu yine

Back