bacaklarım mahvoldu

mutsuzkiizz20

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2017
494
119
28
dün epilasyona gittim sonra dısarda takıldım fılan eve gelince üstümü degiştiricektim .
bacaklarım kıpkırmızı olmuştu . örnek vermek gerekirse hani jiletle alırsın bacagını kökü kalır ya siyah siyah . benim bacagımda kırmızı kırmızı olmuş o şekil . yanma sızlama yok kasınma oluyodu artık oda yok .
neden olmuş olabilir yaşayan varmı ? epilasyondan sonra oldu önce yoktu

ben normal diye biliyorum, zamanla kaybolması lazım.

ayrıca gittiğiniz yerin telefon numarası yok mu, arayıp sorabilirsiniz.

5 seansdır gidiyorum ve ilk defa oldu bu . endişe ettim burdaki tecrubeli insanlardan bilgi almak istedim . sucmu ?
Doktorunu arasan daha mantikli degil mi ? Bacagini nasil bilebilir nasil ne kadar saglikli yorum olur ? O zaman sana tavsiye o guzellik salonlarona gidiyorsan birakman.doktor gozetiminde olursan sorun yasamazsin

tesekkur ederim saol
5. Seans artik killar gucsuzlesmeye basladigi icin atis frekansini yukseltmislerdir her zamankinden yuksektir belki uzerinede kiyafetiniz tayt veya dar kot gibi birseyse olmustur 3,5 gune gecer normalde gecmezse bir cildiye ile gorusun gecmis olsun

Normal atis dercesini yukseltmistir dogal olarak.bol bol nemlendirici kullan.sonra kabuk baglayip dokulup gidecek

dün epilasyona gittim sonra dısarda takıldım fılan eve gelince üstümü degiştiricektim .
bacaklarım kıpkırmızı olmuştu . örnek vermek gerekirse hani jiletle alırsın bacagını kökü kalır ya siyah siyah . benim bacagımda kırmızı kırmızı olmuş o şekil . yanma sızlama yok kasınma oluyodu artık oda yok .
neden olmuş olabilir yaşayan varmı ? epilasyondan sonra oldu önce yoktu
eczanede epilasyon sonrası kremleri var, günde 3 sefer buz koyun, sonra da o kremlerden sürün, benim de kaşımı aldırınca oluyor, 2 gün sonra geçiyor

X