Bacaklarim ince, begendigim uzun cizmeler hep genis geliyor.

benkibele

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2008
4.925
43
43
Hanimlar benim bacaklarim ince, aslinda ince degil de tam bir genc kiz bacagi gibi.muntazam. tombis tombis degil yani:)

cizme begeniyorum ama genel bir olcu alianarak ve kadinlarin genelde bacaklari kalin oldugu icin ona gore yapiliyor. olgun kadinlara gore hazirlaniyor. cizmeler genis geliyor.

deri cizme seviyorum. alt tarafi deri ust tarafi elastik olanlari sevmiyorum adi duruyorlar.

Var midir cizmeleri daraltmanin bir caresi?

canım ya bende aynı dertten müzdaribim..bacaklarım ince olduğu için hep bol geliyo çizmeler..geçengün yine denedim bikaç model satıcı bolluğun sorun olmadığını bacak ölçüsüne göre ayarlandığını söyledi ama ben güvenemedim çok bol olmuştu güzel durmazdı daraltılınca vazgeçtim almaktan..ama eğer çok bol değilse bi problem olmaz sanırım..bi arkadaşım o şekilde çok az daralttırmıştı çokta güzel olmuştu..

deriden deriye fark ediyo arkadaşlar her deride daralınca ya da genişleyince aynı durmuyo ki bir de fermuar yeri de önemli bazılarında yarım fermuar oluyo bazısın da tam bunları da göz önüne alırsanız daha iyi olur

paçası dar pantolanlar giy..çizmenin içine sok..hem çok şık durur hemde sorunun ortadan kalkar..
ikinci bi şeçenek ise tamirciye götürüp bacak ölçüne göre daralttırmak....

fermuar varsaa daraltılabilir

Canim fermuar olsa bile on cizgisi kenara kayar olmaz ki. yani duzgun bir sekilde ya onden ya arkadan daraltilmazsi lazim.

Ayrica ben cizmeyi dar pantolonla da giyiyorum ama aldigim cizlemer eteklerle giyilebilecek coook sik cizmeler. yani hep pantolon olmaz ki. bir de herkes bir kaliptan cikmis gibi dar paca pantolon cizme.

onceden ust tarafi lastik gibi bir sey almistim yani deri degildi daraltildi. ama bu aldiklarim komple deri.

dert ettiğiniz şeye bakın yahudelikafadulden keşke benim de bacaklarım ince olsa da rahaat rahat çizme giyebilsem..

altdan çorap giyerdim ben bacaklarım kalınlaşsın pantolonlarım güzel dursun diye

X