Benimkiler komple filin kendisiKardeş senin bacağın kalınsa benimkiler fil bacagidir.
Hayırlısıyla doğuralım da biz de taş gibi olacaz eminimBenimkiler komple filin kendisi
Benim ayaklarım zaten 39 no idi bugün balkonda güneşlenirken ayaklarıma baktım nasıl tövbe bismillah bişey olmuşlar öyle. Estetik sıfır, zarafet sıfır.Bi de hamileyim ya ayaklarım inek toynagi gibi olmuş ha boooyle boyle şiş.
Kız sen ne diyorsun ayak tırnaklarım abartıyorum katır tırnağı gibi kesemiyorum ya eşime de güvenmiyorum dipten keser diye durumlar felaket valla...Benim ayaklarım zaten 39 no idi bugün balkonda güneşlenirken ayaklarıma baktım nasıl tövbe bismillah bişey olmuşlar öyle. Estetik sıfır, zarafet sıfır.Kocamın ayakları bin basar
Katılıyorum benim deKardeş senin bacağın kalınsa benimkiler fil bacagidir.
Böyle ölmeyiz füze at sen bize seninkiler kalınsa benimki ne acabaKafaya aşırı takmış bulunmaktayım
Ee biz kendimizi bu kadar gömersek oda ben ne takıyorum beterin beteri varmış diye havalara uçmuştur inince gelir merak etmeAha haaa koca ayaklar serisi gibi bir konu olmuş
konu sahibide korktu mu ne kayıplardabenimde basen derdim var ah ah sen öl emi basen
Bizde saçların çok güzel çok güzel diyelimÖvgü vol 1yarın da saçlarını keratin bakımı yap konu aç saçlarım elektrikli mi de o vol 2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?