Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben yine bu siteden öğrendiğim bir çözümü söyleyeyim; kara üzüm çekirdeği...
Ben de alıp kullanacağım inşaallah faydalı da olur, vücut sıkılaşması için hayli etkili diyorlar ama bir de göğüs büyütmede de etkisi varmış.
sorununuz için platesten başka çözüm yok arkadaşım.....
fazlasıyla kilo vermiş biri olarak çözümü plateste buldum.hiç sarkma ve gevşeklik olmadı.aksine sımsıkı bir vücuda sahip oldum...mutlaka plates diyorum.....1 ay yapın sonra burda vücudunuzda gördüğünüz değişimi paylaşın hatta bizimle...
sorununuz için platesten başka çözüm yok arkadaşım.....
fazlasıyla kilo vermiş biri olarak çözümü plateste buldum.hiç sarkma ve gevşeklik olmadı.aksine sımsıkı bir vücuda sahip oldum...mutlaka plates diyorum.....1 ay yapın sonra burda vücudunuzda gördüğünüz değişimi paylaşın hatta bizimle...
Canım plates ile ilgili bilgi verir misin? Benim en az bildiğim konulardan birisidir, bir de kolları da sıkılaştırıyor mu, hangi topu kullandın daha doğrusu tam olarak neler kullanıyorsun, evde mi yaptın spor salonunda mı?
Kusura bakma biraz fazlaca oldu ama
Bana sormadım ama pilates yapan biri olarak ben cevap bermek istedim. Evet kolları ve bütün vücudu sıkılaştırıyor. boyu 1.70 in altında olanlar 65 cm lik topu kullanıyor. Bende de ondan var. Eğer çalışmayan biriysen sabah Ebru Şallı'nın pilates programı var saat 10.00'da onunla yapabilirsin. Her gün 50 dakika sürüyor. Çokta etkili. Ben sezaryen ile doğum yaptım ve göbeğim hiç sarkmadı. Doğumdan 2 ay sonra başladım ve o koca göbek (bende çok şişlik olmuştu) 3. gün toparlanmaya başladı. Anında farkediyor. Tavsiye ederim arkadaşım. Pişman olmazsın.
slm poly cim, sana tek önerebilecegim spor.
Bisiklet, ko$u, step gibi bacak kaslarini cali$tiran tarzda
bende kalin bacakli, ama ince belliyim.
spor yaptigim zaman, ta$ gibi cok sexy oluyor bacaklarim :90:
ama sporu yapmadigim zaman, cok kalin ve selulitli oluyor
Bana sormadım ama pilates yapan biri olarak ben cevap bermek istedim. Evet kolları ve bütün vücudu sıkılaştırıyor. boyu 1.70 in altında olanlar 65 cm lik topu kullanıyor. Bende de ondan var. Eğer çalışmayan biriysen sabah Ebru Şallı'nın pilates programı var saat 10.00'da onunla yapabilirsin. Her gün 50 dakika sürüyor. Çokta etkili. Ben sezaryen ile doğum yaptım ve göbeğim hiç sarkmadı. Doğumdan 2 ay sonra başladım ve o koca göbek (bende çok şişlik olmuştu) 3. gün toparlanmaya başladı. Anında farkediyor. Tavsiye ederim arkadaşım. Pişman olmazsın.
Teşekkür ederim canım, inşallah ben de en yakın zamanda plates topu edineceğim hatta seti varmış sanırım, biraz daha bakayım ne var ne yok, öyle alacağım. İnşallah güzel sonuç da alırım.
En kısa zamanda başla farkı göreceksin. Bende büyük ve küçük top ile pilates lastiğinden var. Birde magic circle var ama onu almadım küçük topla idare ediyorum.