Bacaklarım cok kalın nasıl ince yapabilirim

_NiLy_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2012
238
1
Bacaklarim cok kalin gorunuyor ben incee bacaklarim olmasini istiyorum sizce nasil bunu basarabilirim kizlar

bacak hareketleri yapabilirsin. ya da bir sürü egzersiz programı var forumda da yapılan . yani hareket şart canım. benim de basenler genişledi. onları yok edecem inşallah.

BENİM HEM BOYUM KISA 1.49 HEMDE ALT BACAKLARIM ACAYİP ŞİŞKO :s ÜSTÜM ZAYIF BASENLERDE İYİ FAKAT ALT BACAKLARIM ACAİP KALIN KIZLAR VE KOLLARIMDA ŞİŞKO NAPSAM BİLEMEDİM :s

bacak hareketleri yapabilirsin. ya da bir sürü egzersiz programı var forumda da yapılan . yani hareket şart canım. benim de basenler genişledi. onları yok edecem inşallah.

ben hergun spor salonuna gidiyorum 3-4 saat arasi kaliyorum ama karnim tamamen yok kollarim yok
popom genetik olarak dolgun ve bacaklarim hic degisme yok tek sadece daha SIKI bi halli var :2:

BENİM HEM BOYUM KISA 1.49 HEMDE ALT BACAKLARIM ACAYİP ŞİŞKO :s ÜSTÜM ZAYIF BASENLERDE İYİ FAKAT ALT BACAKLARIM ACAİP KALIN KIZLAR VE KOLLARIMDA ŞİŞKO NAPSAM BİLEMEDİM :s

yasin kac ?
bence en iyi sey ilk once diyet baslaman bende hep basliycam basliycam diyorum hayla baslayamadim gitti yiyorum surekli

benimde göğüs göbek karın yanlar hiç yok
ama bacaklar benim değilmişçesine kalın benimde boyum kısa 1.58 o yüzden daha beter
genetik benimki anneminki böyle
ne yaptıysam incelmedi sadece sıkılaştı
kondüsyon bisikletim var, haftada 3-4 gün 30 dk kullanıyorum
plates bandıyla yapılan bacak hareketlerini de yapıyorum ama incelmiyor sadece sıkılaşıyor.

aynen aynen benimde oyle ben 30 km kulaniyorum spor salonunda agirlik yapiyorum falan etki yok en etki bana oluyor erkek ler guluyorlar herkez 50-80 ler ben 10-15 kilo

benim bildiğim ağırlık bacağı daha kalınlaştırır bunu spor salonunda hocana danışıp bana da söylersen etkisini sevinirim

pedal çevirmek bacağı kalınlaştırmadan yağları eritirmiş. en iyi egzersiz o olarak okudum .
bi de şöyle şeylere denk geldim sana da yazayım belki işine yarar.

Sıkı dizler için
Bacaklarınızı omuz genişliğinde açarak ellerinizi kalçalarınız üzerine koyun. Sol bacağınızla ileri doğru elinizinden geldiğince uzun bir adım alın. Daha sonra dizden krın. Böylece sol üst bacağınız yere paralel ve sol diziniz de tam olarak ayak bileğinizin üzerinde olacaktır. Başlangıç pozisyonuna dönrerek sağ bacakla tekrarlayın. Bu egzersiz diz bölgesinde biriken inatçı yağ rezervlerini küçültür.

Baldırları şekillendirmek için
Bacaklarınızı 90 cm kadar açın ayak parmak uçlarınız dışarı baksın ellerinizi kalçalarınıza koyun. Üst bacaklarınız yere neredeyse paralel olana dek dizlerden kırın. Daha sonra elinizden geldiğince çok parmak ucuna kalkıp inin. Bu bacaklarınız için mükemmel bir egzersizdir ve baldırlarınızı da inceltir.

Anatomik olarak kalin olan bacaklari ne yaparsan yap cok ince yapamazsin.agir kilolar bacaktaki kas kutlesinin artmasina sebep olur e dahada kalinlastirir.bacaklarinin sikilasmasini istiyosan cardio yapman ve hafif agirlikta cok tekrarla bacak calistirman gerekir.

benim de bacaklarım ve basenlerimden sorunum varrrrrrrrrr yarın yürüyüşe ve ebru şallının selülit savar egzersizlerine başlıyacağım.okul açılana kadar 4-5 kilo vermem lazım

Benim de bacaklarım özellikle alt bacaklarım çok kalın ve basenlerim var ama bu genetik. Keşke göbekli ama bacakları ince olan kadınlardan olsaydım elma vücut tipi

keşke benimde bacaklarım biraz kalın olsaydı. bende kalınlaştırmak için uğraşıyorum ama olmuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…