Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benimde sorunun aynı.anladığı m kadarıyla iç bacak problemin var.tek çaresi spor.yere yatıp dizlerinin arasına küçük i topalıp onu sıkıp bırakmak iyi geliyo.ben biraz sılaştırdım semde dene istersen
bendede aynı sorun var canım. şuan biraz kiloluyum ama kilo almadan öncede aynı sorun vardı çünkü bacaklarımın özellikle üst tarafı çok kalın. hatta bende o kadar büyük ki bu sorun etek giydiğim zaman bacaklarımın birbirine değmesinden dolayı kanadığını bilirim. şu sıralarda biraz azaldı ama sürekli şunları uyguladım: yattığım zaman hergün 1 kere olmak üzere 10ar kere bacaklarımı kaldırbldğm yere kadar kaldırdım duştan çıkmadan önce özellikle bacağımın üst tarafına 3-5 dk. soğuk su gezdirerek ovdum ve bazen antibytkli pudra sürdüm bnce sende denemelisin..
O bölge vücuduna oranla kalınsabölgesel zayıflamalısın. Mesela titreşimli kemerler var piyasada,sadece o bölgede kullanırsın olur biter. Bir de sauna taytlar falan oluyo,o da baya etkili olabilr istikrarlı kullanılırsa