• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bacakları alexandrite ile fayda görmeyip ndyag veya diode ile sonuç alan var mı?

zindandelen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2010
357
0
46
İstanbul
arkadaşlar malum benim bacağımdaki kıllar alexandite ile dökülmüyolar zaten sivilcelenmede oldu alex bana yaramadı evet 1 kere yaptım sadece ama bana hiç böyle olabileceği söylenmemişti.
gelelim asıl konuya alexandite ile bacağındaki kıllar etkilenmeyip de ndyag veya diode deneyip memnun kalan var mı ? onlara bi kaç bi şey sormak istiyorum

Alex ile baslamistim ancak artik alex sonuc vermedi ve canimi acitti, alexler can yakiyor ve bende Soprano XL cihazına girdim, yeni ütüleme epilasyon teknoloji cihazındanmış bu soprano xl inanılmaz acısız, tavsiye ederim.

ya acısında değilim alex te canım çok yanmadı zaten işe yarasa devam ederdim şimdi ndyag veya diode düşünüyorum bu yöntemleri başarılı bulan var mı

hemen dökülme olmuyomuş diotta öyle duydum ilk 3 seansta falan az az dökülüyomuş zamanla etkisi ortaya çıkıyomuş sen de nasıl oluyo zahmet olmassa bi anlatıversene dökülme sürecini

Back