Arkadaşlar size kötü bir haberim var. :sinifsinif:Kılcal damar sorunundan bende muzdarip olduğum için, kılcal damarlarıma enjeksiyon yaptırdım. Yazın etek giydiğimde görüntü beni rahatsız ediyordu. Bacaklarıma kapatıcı sürmekten usanmıştım.:bbo: Uzman bir doktora gittim ve doktorum: kılcal damarları tamamen kaybetmenin hiçbir zaman mümkün olmayacağını ta en başından söyledi. Eğer anne yada babanızda varsa kılcal damar sorunu sizde de olacak dedi. Bütün kılcal damarları kaybetsek bile yenileri muhakkak oluşacak dedi.Bende her ikisinde de var dediğimde, o zaman her ikisine de teşekkür edebilirsiniz dedi.:dilcikar: Tedavi kılcallar bende henüz başlangıç aşamasında olduğu için dört seansta bitti. Sonuç : damarların bir bölümü gitti, ama bir bölümü kaldı. Hatta yenileri de oluştu. Doktor lazeri tavsiye etmiyor, çünkü bilinçsiz kişiler deriyi yakabilirmiş. Enjeksiyon en mantıklısı. ığneden korkmuyorsanız ufak tefek incecik bir iğnenin batıp çıkması dışında, yan etkisi ve tehlikesi olmayan bir tedavi. Ama kesin bir çözüm sağlamıyor. Genel anlamda paranız boşa gidiyor. ıyisimi Sally Hansen LegBrush böylesi bir tedaviye göre daha hesaplı bence.