Bacaklardaki kahverengi batık izlerine ve yaralarına cözüm:)

ezel.01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
266
2
36
mrb arkadaslar eminimki cogu bayanın sorunlarından ve dert ettigi seylerden biride budur. batıkları sıktıktan sonra olusan yara izler yüzünden cogumuz belkide istediklerimizi giyemiyoruz ne yazık ki. ben bi iki yıldır bu lekeleri gecirmeye calısıyorum doktora gittim verdigi kremler ise yaramıyor gibiydi düzenli olarak devam etmedim acıkcası. Elim sürekli gidiyordu ve sıkıyordum. Kendimce bir cözüm buldum masrafsız extra biseye gerek olmayan bi yöntem belki bazılarınız biliyordur. tek cözüm :LİMON.:KK9:
Ben gecen gün dolaptaki limonu ikiye kestim bacaklarıma süreyim dedim cogu sitede limon suyu yogurt vs karısımlar yüze sürülüyor neden bacaga bi etkisi olmasın diye düsündüm. Suyunu sıkıp iyice sürttüm elimle bütün bacagıma. kabuguylada iyice ovaladım her iki bacagımıda. bunda önemli olan bi iki gün boyunca yıkamamak.. Herhangi bi kirliligi yok sonucta bi sorun yaratmıyor :) sabah bacagıma bi baktımki kahverengi noktalar kücülmüs büyük olanlarda kücülms ve rengi acılmıs kızarık olanların rengide gecmis. :KK8: yazda geliyor zaten cok sevindirdi bu beni:) sizlerlede paylasmak istedim. isteyen iki gün sonra yıkayıp yeniden sürsün limon cok etkili ve dogal bi cözüm ilk sürmede böyle olduysa eger bi kac kez kullanımdan sonra tamamen gececektir ben kullanmaya devam edicem. banyodada kese yapınca batık olusmasınıda önlicem bi yandan. Umarım bi daha bacakta leke problemi yasamam ve yasamayız :KK1: belki cogunuz biliyorsunuzdur ama ben paylasmak istedim umarım sizlerdede ise yarar mutlaka deneyin gercekten en güzel ve en etkili yöntem :KK9:

Limon bacakta yapışkanlık oluşturmuyor mu?
Limon sürüp 2 gün yıkamamak mantıklı gelmedi bana yapış yapış dolaşmak özellikle yazın

canım aksam sürünce zaten yatıyosun sort giyiyorum zaten. yapıs yapıs olmuyor kuruyunca ben bi problem yasamadm özellkle ben cok takıntılıyımdır bu konuda ama sonucta ise yarayacak bisey katlanmak gerek. zaten bi kac kez kullanımda tamamen kurtulcagınız icn bence hic dert etmeyin. O kadar kremlere kosyonlara paralar döküp sonuc almamaktansa ise yarayacagını bildigim biseyle ugrasmak daha mantıklı yani bi sorun olmuyor cok rahatsız olursanız aksam üstü sürersiniz sabah yıkarsınız tekrar sürersiniz. Faydasını görünce emin olun hic dert etmiyorsunuz zaten en fazla belki bi hafta kullanıcaksınız sonra büyük ölcüde yok oluyor lekeler

ben bu işi yazın yapıyorum ama bekletmiyorum gece. yaptıktan sonra yarım saat falan bekliyorum kuruyor, sonra yıkıyorum. yoksa yapış yapış kalıyor.

Sağol canım bilgilendirdiğin için, bir de biri paylaşmıştı, ağda ve epilasyon sonrası bacaklara nemlendirici yerine limon kolonyası kullandığını.
Ben bunu denedim, hakikaten fark ediyor. Paylaşan arkadaşın dediğine göre, nemlendiriciler kıl köklerini beslediği için, zaten tüylerde azalma olacaksa da nemlendirici sayesinde olamıyor.
Nemlendirici yerine limon kolonyası kullanmaya başladığımdan beri ciddi anlamda tüylerimde azalma mevcut. Zaten azlarda, tüy olmayan bölgeler fazlalaştı.

Limonu da deniyeceğim muhakkak. Tekrardan sağolasın :KK66:

kızlarr bende 2 senedir bunla uğraşıyorum lazere gidiyorum ama lekeler için çözüm olmadı. limon bana çok mantıklı geldi kullananlar değişimi anlatabilir mi. konu açılalı baya olmuş. iyi bir sonuç almışsınızdır inş.En Büyük KK

çok sevindim bu kadar kolay bi çözümü olduğuna :) yüzüm için kullanıyorum ama aklıma hiç gelmemişti batık lekeleri için limon :) aklınla bin yaşa :)

ayyy bende de var bu lekelerden 1 senedr, cok utanıyorm etek gymeyee artk. suan sacmda hindistan cewizi yagı var gece duş alıcam duş sonrası limonla ovaym bacaklarımı :) cok mutlu oldum umarım işe yaraaaarrr...

Yüzüm için ara ara limon kullanıyordum ama ben de bacaklarıma deneyeceğim en kısa zamanda.

bende bugün aldım kızlar limon ve karbonat aldım sürdüm 10 dakka bekledim yıkadım bakalım ilerde bi gelişme olursa yazarım. ayrıca cildiyeye gittim batıklarım sivilcelerim içinde bi ilaç verdi yarın tekrar alıcam iyi geliyor yani tamamen bitmedi tabi ama yavaş yavaş düzeliyor bide limonla karbonatı soracağım olumlu geribildirim alırsam yazarım :)

Ben de denicem bu akşam daa benimkiler bayağı azıttılar yara gibi oldu iyice limon daha bi fena açmaz di mi onları?

aynı sorundan bende müzdaribim bende de o kahverengi lekeler kaldı bunun bir nedeni dar kot giymek ikinci nedeni sir yada ağdadan hemen sonra güneşe çıkmak o kahverengi lekeler o yüzden oluyormuş.Ben hiç jilet ve epilatör kullanmadım. Bende kendi yöntemimi söyleyeym ben sabunla yıkanıyorum duş jeli temizlemiyormuş gibi geliyor ve her duşta peeling yapıyorum deniz tuzlu olandan ve şuan batıklarm ciddi azaldı ve sıkılma kıvamına geldi deneyin bence şimdi o yara lekeleri için arkadaşımızın bahsettiği formülü de deneyeceğim sonucu yazarım size :) Bi de krem sürmeyin kızlar cildiniz ne kadar kuru olursa olsun.. Not: peelingi muhakkak bir peeling eldiveni ile yapın ben öyle yapıyorum.

Canlarım bende bu sorunu yaşayanlardan biriydim şimdi size Bi tarif vericem üstelik evinizde olan malzemelerden 1 çay bardağı şeker 2 çay bardağı tuz biraz vazelin ben güllü olanı kullanıyorum ıslatacak kadar dalin bebek şampuanı koyun iyice karıştırın banyoya gidin ve bacaklarınıza sürün lifle iyice bastırın yıkayın hem çok güzel kokuyor hem de batıkları geçirip bacaklarınızı yumuşacık yapıyor bende işe yaradı inşallah işinize yarar kızlar bende internette araştırıp bulduğum tarifi evdeki malzemelerle değiştirip uyguladım Bi deneyin derim

merhaba bayanlar. bu problemi 2-3 yıl kadar ciddi bir şekilde yaşadım malesef ki bacaklarımda özel bölgemde ve koltuk altlarlarımda. son 1 yıl içinde o ladar kötü görünüyorlardı ki artık kafayı bozmuştum gitmediğim doktor kalmamıştı izmirde antalyada. tedaviler sonuç vermiyordu hatta daha kötü görünüyorlardı gittikçe. bir profesör hidradenit süpürativa hastası olduğumu söylediğinde yıkılmıştım. internetten bakabilirsiniz çokk çok zor bir hastalık. daha sonra içim rahat etmedi ve son bir profesör daha buldum ve bi rahatsızlığımın olmadığını tamamen cildimin yatkınlığı olduğunu söyledi. ve gittiğim bütün doktorlar acilen lazer epilasyon yaptırmam konusunda hemfikirdi. birgün gezme amacıyla şirinceye gittiğimde el yapımı sabunların meşhur olduğunu öğrendim ve onları incelerken ardıç katranı sabununun dermatolojik özellikleri olduğunu öğrendim. çok bi umudum olmayarak almıştım artık denemediğim şey kalmamıştı zaten. o sabun bana inanılmaz bir şekilde iyi geldi yaralar birkaç günde iyileşiyor ve renkleri sönüyordu. şuan lazere de gidiyorum ve yaralar ve izleri büyük ölçüde azaldı. 1 ay kadar bir süre içinde gözlemledim. paylaşmak istedim yıllarca internette böyle derdi olup çözüm bulan herkesin yaptığını uygulayıp hiç bi sonuç vermezken tesadüfen alınmış bir sabunun bu kadar iyi geliceğini tahmin etmezdim. o kadar mutluyum ki artık utanıyordum sosyal hayatıma ilişkilerime günlük hayatıma bile yansıyan bir sorun olmuştu psikolojik olarak çok kötü hissediyordum istediğim şeyleri giyemiyordum denize bile gidemiyordum. en kötüsü de kimseyle paylaşamamaktı sanırım. aah ah neler neler denedim kremler limonlar sirkeler yağlar keseler maskeler aleo veralar gittiğim doktorlar harcadığım paralar yaptığım tedaviler... anlayabildiğim şey herkeste farklı etki yaptığı. bir başkasına iyi gelen şey size iyi gelmeyebiliyor size tavsiyem sabırlı olun ve herşeyi deneyin. yaralarınızla oynamayın diyicem ama çook çok zor olduğunu biliyorum elinize hakim olun :) ben dermanımı bu sabuna ve lazere borçluyum. lazer gerçekten önemli doktor kontrolünde ve uzman kişilere yaptırın lüften etrafta sağlığınızı ticarete dökmüş o kadar yer varken ucuzuna kaçarken daha kötü durumlarla karşılaşmayın derim. şuan evimde 30 kadar ardıç katranı sabunu var el yapımı internetten rahatlıkla bulabiliyorsunuz. eğer bir gün bunlardan kurtulursam insanlarla paylaşıcam eminim ben gibi çare arayan çok kız vardır diyordum. o gün bugündür kızlar :) çok ciddi seviyede netice aldım son 1 ay içinde sadece bunları yaparak. inşallah sizin için de faydalı olabilmişimdir.

merhaba bayanlar. bu problemi 2-3 yıl kadar ciddi bir şekilde yaşadım malesef ki bacaklarımda özel bölgemde ve koltuk altlarlarımda. son 1 yıl içinde o ladar kötü görünüyorlardı ki artık kafayı bozmuştum gitmediğim doktor kalmamıştı izmirde antalyada. tedaviler sonuç vermiyordu hatta daha kötü görünüyorlardı gittikçe. bir profesör hidradenit süpürativa hastası olduğumu söylediğinde yıkılmıştım. internetten bakabilirsiniz çokk çok zor bir hastalık. daha sonra içim rahat etmedi ve son bir profesör daha buldum ve bi rahatsızlığımın olmadığını tamamen cildimin yatkınlığı olduğunu söyledi. ve gittiğim bütün doktorlar acilen lazer epilasyon yaptırmam konusunda hemfikirdi. birgün gezme amacıyla şirinceye gittiğimde el yapımı sabunların meşhur olduğunu öğrendim ve onları incelerken ardıç katranı sabununun dermatolojik özellikleri olduğunu öğrendim. çok bi umudum olmayarak almıştım artık denemediğim şey kalmamıştı zaten. o sabun bana inanılmaz bir şekilde iyi geldi yaralar birkaç günde iyileşiyor ve renkleri sönüyordu. şuan lazere de gidiyorum ve yaralar ve izleri büyük ölçüde azaldı. 1 ay kadar bir süre içinde gözlemledim. paylaşmak istedim yıllarca internette böyle derdi olup çözüm bulan herkesin yaptığını uygulayıp hiç bi sonuç vermezken tesadüfen alınmış bir sabunun bu kadar iyi geliceğini tahmin etmezdim. o kadar mutluyum ki artık utanıyordum sosyal hayatıma ilişkilerime günlük hayatıma bile yansıyan bir sorun olmuştu psikolojik olarak çok kötü hissediyordum istediğim şeyleri giyemiyordum denize bile gidemiyordum. en kötüsü de kimseyle paylaşamamaktı sanırım. aah ah neler neler denedim kremler limonlar sirkeler yağlar keseler maskeler aleo veralar gittiğim doktorlar harcadığım paralar yaptığım tedaviler... anlayabildiğim şey herkeste farklı etki yaptığı. bir başkasına iyi gelen şey size iyi gelmeyebiliyor size tavsiyem sabırlı olun ve herşeyi deneyin. yaralarınızla oynamayın diyicem ama çook çok zor olduğunu biliyorum elinize hakim olun :) ben dermanımı bu sabuna ve lazere borçluyum. lazer gerçekten önemli doktor kontrolünde ve uzman kişilere yaptırın lüften etrafta sağlığınızı ticarete dökmüş o kadar yer varken ucuzuna kaçarken daha kötü durumlarla karşılaşmayın derim. şuan evimde 30 kadar ardıç katranı sabunu var el yapımı internetten rahatlıkla bulabiliyorsunuz. eğer bir gün bunlardan kurtulursam insanlarla paylaşıcam eminim ben gibi çare arayan çok kız vardır diyordum. o gün bugündür kızlar :) çok ciddi seviyede netice aldım son 1 ay içinde sadece bunları yaparak. inşallah sizin için de faydalı olabilmişimdir.
Merhaba son durumunuz nedir :)

X