valla ismini hatırlayabilirsen ne güzel. banada bi krem bide hap vermişti beyaz kutuda 30lu satılıyor. o ağrı içindi sanırım. 2 hafta kullandım ağrı geçmişti ama varisler çıkmaya devam etti. Bnde çok yürüyüş yaparım acaba ondan mı oluyor :/Benim de yoğun ayakta çalışma dönemimde olmuştu. Doktora gittim hap vermişti. Adını hatırlamıyorum. Bir dönem kullandım onu sonra geçti. Tekrar oluşmadı. Tabi saatlerce ayakta kalmamaya özen gösteriyorum artık.
Hangi bölüme gittiniz bende aynı problem var ,tam üstüne konu açmışsınız bende bunu arastiriyordumBenim de yoğun ayakta çalışma dönemimde olmuştu. Doktora gittim hap vermişti. Adını hatırlamıyorum. Bir dönem kullandım onu sonra geçti. Tekrar oluşmadı. Tabi saatlerce ayakta kalmamaya özen gösteriyorum artık.
Dermatolojiye gitmiştim, on sene olmuştur. Şimdi tedavi yöntemleri gelişmiş. Lazerle ağrısız acısız sorunu kökten çözdüklerini duydum.Hangi bölüme gittiniz bende aynı problem var ,tam üstüne konu açmışsınız bende bunu arastiriyordum
Annemin bacaklarında çok var. Son 2 senedir aktif çıkmaya başladı, özellikle arka diz kısmında. görülmesin diye solaryuma girmeyi bile düşündüm, beyaz tenliyim çok belli oluyor. artık kısa giymek istemiyorum hep ten çorabı giyip kapatıyorum. birde ağrı yapıyorlar en beteri o. yaşlanmış gibi hissediyorumEvet çok yürümek de yapar. Biraz spora ara ver, bacakların dinlensin. İlaç sevmediğimden isimlerini hafızamda tutmam. Varis sorununda çok dikkat etmen gerek, ayaklarını uzatıp oturmaya çalış. Aktif varislerin varsa bağdaş kurup oturma. Varis ırsi de olabiliyor. Benim geçti ve tekrarlamadı, dikkat ettim hep. Annemin de var o umursamaz ve kendini yaptığı işe kaptırıp yorar. Onunki geçmiyor.
Kalp ve damar cerrahisine geçen sene gitmiştim, damarlarda tıkanıklık olup olmadığına cihaz ile bakıldı bi sorun yok denildi. İlaç verdi, kullandım bi dönem geçmişti ağrı ama 1 sene sonra tekrar başladı. Geçen hafta gittim doktora tekrar varis çorabı ve ilaç verdi. ağrılarım yok artık. birde bacaklarımı hem uzatıp oturuyorum. eskiden bağdaş otururdum koltukta. şimdilik ağrı yok ama varisler görüntü açısından var. özellikle arka diz bölgesi, birde beyaz tenli ve 20li yaşlarda olunca abez görülüyorMerhabalar, bende hamilelikte olusan varislerm ıcın gittim. Konunun uzmanları kalp damar cerrahı arkadaslar, dermatolog ya da estetik cerrahlar degıl. Kasık altından bacaklarınızdan usg cekılıyorsunuz. Gecen hafta ultrason cekıldım. Dr bı kısmını lazerle yakacağız bı kısmını da köpükle tedavi edecegız demıstı. Bu hafta carsamba usg sonucuma bakılacak. Buyuk damarlarda kacak var mi yok mu diye. Cok agrıdan sikayetci iseniz kesinlikle bir kalp damar cerrahına gorunmelısınız. Bunun estetik goruntuden cok damar tıkanıklıgı sorunu oldugunu goz ardı etmeyelim lutfen.
Kalp ve damar cerrahisine geçen sene gitmiştim, damarlarda tıkanıklık olup olmadığına cihaz ile bakıldı bi sorun yok denildi. İlaç verdi, kullandım bi dönem geçmişti ağrı ama 1 sene sonra tekrar başladı. Geçen hafta gittim doktora tekrar varis çorabı ve ilaç verdi. ağrılarım yok artık. birde bacaklarımı hem uzatıp oturuyorum. eskiden bağdaş otururdum koltukta. şimdilik ağrı yok ama varisler görüntü açısından var. özellikle arka diz bölgesi, birde beyaz tenli ve 20li yaşlarda olunca abez görülüyor
Bende de usg de sıkıntı yok denildi. Ikı Dr gordu aynı kalp damar servisinde ikisi de lazer ve kopuk tedavisi onerdı. 30 yasındayım. Ikı gun once ilk seansımı oldum. Cok basit ve minimum acı ile gecırdım.kopuk tedavisinde ılac damara verıldıgı andan itibaren o kirli goruntu kayboluyor. Bazı belırgın kılcal damarlarımda lazerle yakıldı. Bı sonraki seansı beklıyorumKalp ve damar cerrahisine geçen sene gitmiştim, damarlarda tıkanıklık olup olmadığına cihaz ile bakıldı bi sorun yok denildi. İlaç verdi, kullandım bi dönem geçmişti ağrı ama 1 sene sonra tekrar başladı. Geçen hafta gittim doktora tekrar varis çorabı ve ilaç verdi. ağrılarım yok artık. birde bacaklarımı hem uzatıp oturuyorum. eskiden bağdaş otururdum koltukta. şimdilik ağrı yok ama varisler görüntü açısından var. özellikle arka diz bölgesi, birde beyaz tenli ve 20li yaşlarda olunca abez görülüyor
adınıza çok sevindim. peki kaç seans sürüyor ve daha sonra tekrar çıkma ihtimali var mı? bnm damarlarım sadece biri hafif kalın 2cm kadar mavi renk diğerleri çok ince ama ağ gibi görülüyor acaba onlar da olur mu? birde iz filan bırakıyor mu?Youtube dan lazerle, kopuk tedavisine bakabilirsiniz. Ayrıca devlet hastanesinde bu işlemler ucretsız. Sadece Dr ıgneyı falan recete yazıyor, onlarda maksimum 50 lira tuttu. İslem zaten kolay ve rahat gecıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?