Lekeler, Çiller Bacaklarda sürtünme sonucu oluşan renk değişikliğine çare??

• Konu Sahibi Konu Sahibi NiDaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
N

NiDaa

Ziyaretçi
meraba kızlar..bıraz cekındım buna yazarken cok yazdım sıldım..ama sonunda karar verdım..sızınle paylasacagım benım bacaklarımın dızden yukarısından baslıyor..bıkını bolgesıne kadar bacak aramda acaıp bır karartı var..kendım beyaz tenlıyım..ve bu buyuzden cok acaıp duruyor..bu karartıyı kılomun olusturdugu surtmelerden meydana geldıgını bılıyorum..ve acıl yardım ıstıyorum..benle aynı sorunu yasayan varmı?yada cozum bulan?mirmirmirmir

hıc kımsenın bu sorunu yasamaması benı sevındırdı..

canım geçmiş olsun
kilo nedeniyle diyosun
bi doktora gorunmeyi düşünmedin mi?

suna dumankaya'nın bu şekilde renk koyulugu için ( bazı kadınların koltukaltında da oluyormus sanırım) limon+pudra lı bi tarifi vardı. eger arastırırsanız bulursunuz mutlaka. limon renk açıcıymıs.

bencede bir dr.a görün canım
ilk defa böyle bişey duydum

S: Koltukaltı ve bikini bölgemde yanlış ağda kullanımından dolayı kararma oluştu. Renginin açılması için bir tavsiyeniz var mı? Şimdiden teşekkürler..
(2008-11-19)

C: Eşit miktarda limon suyu ve bebe yağını karıştırıp masajla yedirin ve kuruduktan sonra kaliteli bir pudra sürün.
(2008-12-01)

meraba kızlar..bıraz cekındım buna yazarken cok yazdım sıldım..ama sonunda karar verdım..sızınle paylasacagım benım bacaklarımın dızden yukarısından baslıyor..bıkını bolgesıne kadar bacak aramda acaıp bır karartı var..kendım beyaz tenlıyım..ve bu buyuzden cok acaıp duruyor..bu karartıyı kılomun olusturdugu surtmelerden meydana geldıgını bılıyorum..ve acıl yardım ıstıyorum..benle aynı sorunu yasayan varmı?yada cozum bulan?mirmirmirmir

Geçmiş olsun canım,zor gerçekten.
Ben bu tür birşey yaşamadım ama mantıken ya acilen kilo vereceksin ki o sürtmeler olmayacak.
Ya da dizüstü tayt gibi birşey giyerek cildin birbiriyle temasını önleyeceksin..a.s.

ya o sorun bende de war bende kiloluydum zayıfaldm ama kaldı yıne de...benm bacakalrımda deil ama genital bölgede oldukça war ve bu durumdan nefret edıormm..bi çaresını bulan warsa bana da yazsın lütfem sanırım bi gece bı gündüz kremi weriolarmiş cildiyeciler bir çeşit mantarmişsenağlamasenağlamasenağlama

Back
X