Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lekeler, ÇillerBacaklarda sürtünme sonucu oluşan renk değişikliğine çare??
meraba kızlar..bıraz cekındım buna yazarken cok yazdım sıldım..ama sonunda karar verdım..sızınle paylasacagım benım bacaklarımın dızden yukarısından baslıyor..bıkını bolgesıne kadar bacak aramda acaıp bır karartı var..kendım beyaz tenlıyım..ve bu buyuzden cok acaıp duruyor..bu karartıyı kılomun olusturdugu surtmelerden meydana geldıgını bılıyorum..ve acıl yardım ıstıyorum..benle aynı sorunu yasayan varmı?yada cozum bulan?mirmirmirmir
suna dumankaya'nın bu şekilde renk koyulugu için ( bazı kadınların koltukaltında da oluyormus sanırım) limon+pudra lı bi tarifi vardı. eger arastırırsanız bulursunuz mutlaka. limon renk açıcıymıs.
S: Koltukaltı ve bikini bölgemde yanlış ağda kullanımından dolayı kararma oluştu. Renginin açılması için bir tavsiyeniz var mı? Şimdiden teşekkürler..
(2008-11-19)
C: Eşit miktarda limon suyu ve bebe yağını karıştırıp masajla yedirin ve kuruduktan sonra kaliteli bir pudra sürün.
(2008-12-01)
meraba kızlar..bıraz cekındım buna yazarken cok yazdım sıldım..ama sonunda karar verdım..sızınle paylasacagım benım bacaklarımın dızden yukarısından baslıyor..bıkını bolgesıne kadar bacak aramda acaıp bır karartı var..kendım beyaz tenlıyım..ve bu buyuzden cok acaıp duruyor..bu karartıyı kılomun olusturdugu surtmelerden meydana geldıgını bılıyorum..ve acıl yardım ıstıyorum..benle aynı sorunu yasayan varmı?yada cozum bulan?mirmirmirmir
Geçmiş olsun canım,zor gerçekten.
Ben bu tür birşey yaşamadım ama mantıken ya acilen kilo vereceksin ki o sürtmeler olmayacak.
Ya da dizüstü tayt gibi birşey giyerek cildin birbiriyle temasını önleyeceksin..a.s.
ya o sorun bende de war bende kiloluydum zayıfaldm ama kaldı yıne de...benm bacakalrımda deil ama genital bölgede oldukça war ve bu durumdan nefret edıormm..bi çaresını bulan warsa bana da yazsın lütfem sanırım bi gece bı gündüz kremi weriolarmiş cildiyeciler bir çeşit mantarmişsenağlamasenağlamasenağlama