• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacaklarda sürekli morluk oluşması

Beybi05

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2017
523
128
103
32
Merhabalar. Bi süredir bacaklarımda morluklar farkediyorum. Iki bacagimda da daginik sekilde aci hissetmediğim morluklar oluşuyor. Ilk farkettigimde biyerlere çarpıyorum herhalde dedim o zaman belimde de vardi sadece bacaklarimda degildi. Beyaz tenliyim hassas bi cildim var ona bagladim aslinda. Suan tekrar dikkatimi cekti yine morluklar var bu sefer farkli yerlerde. Varisle alakali mıdır bilemedim. Boyle morluk yasayan oldu mu? Hangi bölüm bakar bunun icin kalp ve damara mi gitmem gerekir cildiyeye mi?

Merhabalar. Bi süredir bacaklarımda morluklar farkediyorum. Iki bacagimda da daginik sekilde aci hissetmediğim morluklar oluşuyor. Ilk farkettigimde biyerlere çarpıyorum herhalde dedim o zaman belimde de vardi sadece bacaklarimda degildi. Beyaz tenliyim hassas bi cildim var ona bagladim aslinda. Suan tekrar dikkatimi cekti yine morluklar var bu sefer farkli yerlerde. Varisle alakali mıdır bilemedim. Boyle morluk yasayan oldu mu? Hangi bölüm bakar bunun icin kalp ve damara mi gitmem gerekir cildiyeye mi?
Merhabalar. Önce dahiliyeye gidin derim. Ya da hastane sekreterine durumu anlatip hangi doktorun daha iyi alanina girer diye danisabilirsiniz. Geçmiş olsun 🙏🏻

Merhaba uzak bir tanıdıkta vardi böyle morluklar, emin değilim ama tedavi gördü ve geçti diye biliyorum.
Hangi dr bakar bilmiyorum ama ihmal etmeyin ,en kısa sürede gidin dr.a.

Kalp veya romatizmal hastalık varmı ?

Back