Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bacaklarda kirmizi noktalar ve kasinti
- Konu Sahibi Sedalykz
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- kıl kökleri kırmızı
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
Eksiden mi geliyorsun.Kizlar merhaba kirmizi kil koklerim bacaklarimda ve kasinti var aci yok cildimde karma nasil gecer bu bileniniz varsa yesillendirin ..
Kasintin alerjik de olabilir, bir dermatologa gorunmende yarar var.
- 4 Mart 2012
- 14.918
- 34.439
- 798
Kizlar merhaba kirmizi kil koklerim bacaklarimda ve kasinti var aci yok cildimde karma nasil gecer
Bacaklarınıza güzel bir kese yapın sonra nemlendirin
gittim vallahi cozum bulamadim o yuzden hemcinslerime danisim dedimyeşillendirin derken?
doktora gidin o yeşillendirsin.
- 7 Mayıs 2012
- 7.198
- 8.217
- 398
yeşillendirin derken?
doktora gidin o yeşillendirsin.
- 1 Temmuz 2018
- 3.667
- 8.414
- 78
Biraz zaman ver cildine ve kreme iyi gelicekturEvet canim eksi ciyim :) doktora gittim kizceler amma urederm verdi nemlendiriyorum gecmiyor yahuu
Canim senin de mi ayni sebepten di cilt kurulugundan yani nasil bi kizariklikti kiBen de kaşıntı ve kızarıklık için doktora gitmiştim bana da urederm vermişti ama yanında anthix hap vermişti. o hap kaşıntımı ve kızarıklığı tamamen kesmişti