bacaklar ve kalçadaki sivilceler ve izleri için..

ceylin48

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2011
1
0
kızlar nekadar sivilceyle ilgili konu varsa hepsine baktım bi bendemi var bu sorun ya bi çözümde bulamıorum çok kötü görünüyo yüzümde yada vucudun başka biyerinde çıkmayan sivilceler kaçla basen kısmında ve büyük çıkıyo izleride çok kötü görünüyo bi bilgsi olan varmı bu konuda bilgisi olan arkdşlardan yardım bekliyorum lütfenn...

cnm bendede var aynı sorun ne yapsam geçmiyor aynen bende senin gibi araştırmadığım okumadığım denemediğim hiçbişe kalmadı halada arıorum galiba bizden başka kimse böle bi sorun yaşamıo :KK43:((( ben artık bu hafta solaryum denicem bakalım bittikten sonrada anelyse ve expigment kullanmayı düşünüoırum geceleri bi gelişme olursa yazarım sana hemen

benmde maleseef iz problemlerim var . Bağışıklık sistemimm zayıfladığında ve stresliyken zona (gece yanığı) geçiriyorum.Çok kaşıntım olduğu için kaşıyorum kaşıdığımiçinde iz kalıyor. İzlerim yüzünden ruhen kötüyüm, kendime olan sevgim az ve kendimi beğenmiyorum.Doktorlarda hep aynı şeyleri diyo iz gecmez tedavisi yok! cidden cok sıkıldım...Ne yapmalıyım?

X