• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacaklar sonradan eğilir mi?

burcu8754

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2011
207
0
46
Sakarya
benim 3-4 yıl öncesine kadar dümdüz bacaklarım vardı. ancak 3 yıldır diz ağrısı ile birlikte eğilmeler oldu şimdi ise bildiğin X bacak oldu. geçen sene doktora gittim düz tabanlığa yakınsın dedi yaşım 24 bugüne kadar yoktu böle bişi başka yere gittim tabanlık ölçümğ yapıldı adam hayır değilsin dedi. şimdi diz kapaklarımda ağrı daha da arttı. yani dizimi açıp bükerken zorlanmıyorum ama sürekli olarak sızı var diz kapağımın altında. bu günlerde çok hareketli değilim bundan da olabilir ağrılar ama bacaklarım çok eğildi. Bu doğal birşeymi bacağı sonradan eğilen varmı bunun sebebini bilen vafrsa lütfen yardım edebilirmi

bende aynı durummdayım arkadaşım feridun doktor tv de anlatmıştı ayağı doğru basmamaktan kaynaklanıyormuş.ayakkabınızı alın ve bakın demişti sanırım dışa basınca oluyormuş bunun için ayakkabının diğer tarafınamı dış tarafınamı tam hatırlamıyorum bir yükseklik koyup dengeleyin demişti.
arkadaşım şuan bende de çok kötü bir diz ağrısı var doktora gittim film milm çekmeden dizimin bir kaç yerine bastırdıktan sonra kıkırdak erimesi teşhisi koydu.tedavisi yok egzersiz gerekiyorda inan vakit bulup enerji harcayamadığımdan yapamıyorum.bende şu ağrıyı azaltacak doğal yöntemlere bakayım dedim formda belki denk gelirim.çok geçmiş olsun sizede

Back