Kızlar merhaba bir sorum olacak dün gece 2.30 gibi uyandım bacaklarımda bir hissizlik karıncalanma gibi bir şey vardı ayağa kalktım güçsüzlük karıncalanma nedeniyle yürüyemedim 1-2 dakika sonra geçti belimden itibaren her iki bacağımda da oldu daha önce duyan veya yaşayan var mı bunun için doktora gitmeli miyim yada hangi doktora gitmeliyim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bacaklarım
- Konu Sahibi Lumpiyet
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 5 Nisan 2023
- 3.737
- 11.430
- 128
- 27
Çok yakın zamanda baktırdım demir ve d vitamini düşükVitaminlerinize baktırın dvit,magnezyum,b12 eksiklerinde çok karıncalanma olur. Huzursuz bacak sendromu vs yapar
Benimde kollarımda olur sabahları ellerimi bile sıkamam öyle güçsüz kalırım uyandığımda hissizlikde olabiliyor üstünde durmadım hiç 5 dk sonra düzeliyor normal mi bilmiyorum ama siz yazana kadar hiç üstünde durmamıştım bunun sürekli olan bişe bendeKızlar merhaba bir sorum olacak dün gece 2.30 gibi uyandım bacaklarımda bir hissizlik karıncalanma gibi bir şey vardı ayağa kalktım güçsüzlük karıncalanma nedeniyle yürüyemedim 1-2 dakika sonra geçti belimden itibaren her iki bacağımda da oldu daha önce duyan veya yaşayan var mı bunun için doktora gitmeli miyim yada hangi doktora gitmeliyim
- 10 Eylül 2018
- 799
- 2.065
- 113
Bence gitmelisiniz. Sizi korkutmak istemem ama önemli olabilir. Bazı ciddi hastalıklar bu şekilde his kaybıyla belirti vermeye başliyor. Arkadaşım bir sabah uyandiginda yüzünü hissetmediğini söyleyip koştur koştur doktora gitmişti. Ben o zaman sıradan bir uyuşmadir diye düşünmüştüm ama altından ciddi şeyler çıktı. İyi ki gitmiş. Korkmayın tabi sizinki önemsiz bir şeydir inşallah ama en azından içiniz rahat etsin doktora gidin.
Onun hissizliği de 1-2 dakika mı sürmüş acaba internetten ms hastalığını bu şekilde başladığını okudum ama onda hissizlik 24 saat sürüyormuşBence gitmelisiniz. Sizi korkutmak istemem ama önemli olabilir. Bazı ciddi hastalıklar bu şekilde his kaybıyla belirti vermeye başliyor. Arkadaşım bir sabah uyandiginda yüzünü hissetmediğini söyleyip koştur koştur doktora gitmişti. Ben o zaman sıradan bir uyuşmadir diye düşünmüştüm ama altından ciddi şeyler çıktı. İyi ki gitmiş. Korkmayın tabi sizinki önemsiz bir şeydir inşallah ama en azından içiniz rahat etsin doktora gidin.
- 10 Eylül 2018
- 799
- 2.065
- 113
Ne kadar sürdüğünü inanın hatırlamıyorum uzun zaman geçti üstünden. Ama o hiç beklememişti hemen doktora gitmişti. Ona da önce ms dediler daha sonra emin olamadılar başka doktor behçet dedi falan.Onun hissizliği de 1-2 dakika mı sürmüş acaba internetten ms hastalığını bu şekilde başladığını okudum ama onda hissizlik 24 saat sürüyormuş
Siz hiç kendi durumunuzla kiyaslayip telaş yapmadan doktora gidin bence içiniz rahat etsin. Sıradan bir uyuşmadır inşallah.
Ben bir gece uykumdan bağırarak uyanmıştım bacaklarım birbirine dolanmiş ayiramiyorum diye uyurken nasıl olduysa bacak bacak üstüne atmışım sonra da yan dönmüşüm bacagimi ayiramayinca çığlık çığlığa uyanmıştım bacaklarım da uyuşmuştu. Uzun süre aynı pozisyonda kaldiysaniz belki de ondandır korkmayın hemen ama tedbir amaçlı doktora görün bence
- 2 Temmuz 2023
- 9.228
- 25.965
- 468
- 16 Aralık 2024
- 285
- 300
- 18
Tabiki de git kız.. uykudan uyandığın detayını atlama lütfen.. Uyku esnasında olması önemliKızlar merhaba bir sorum olacak dün gece 2.30 gibi uyandım bacaklarımda bir hissizlik karıncalanma gibi bir şey vardı ayağa kalktım güçsüzlük karıncalanma nedeniyle yürüyemedim 1-2 dakika sonra geçti belimden itibaren her iki bacağımda da oldu daha önce duyan veya yaşayan var mı bunun için doktora gitmeli miyim yada hangi doktora gitmeliyim
- 5 Nisan 2023
- 3.737
- 11.430
- 128
- 27
Siz panik yapmayın ilk nöroloji görsün gerekirse yönlendirme yapar zaten. Araştırma hastanelerini tercih edin her belirtli illa ciddi bir şey demek değildir oldu ki hastalık çıktı o zamanda en başında tedavisini önlemini almış olacaksınız.Gece yaklaştıkça uykuda yine olur diye korkmaya başladım pazartesi nöroloji ve kardiyolojiye giderim inşallah gün boyu bir şey hissetmedim