R Ruveydaa1 Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Eylül 2021 61 30 3 26 5 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Ruveydaa1 #1 Yanlış yere açmış olabilirim ama arkadaşlar sizinde bir bacaginiz diğerinden daha mı kalin lütfen cevap verin :)
Yanlış yere açmış olabilirim ama arkadaşlar sizinde bir bacaginiz diğerinden daha mı kalin lütfen cevap verin :)
B bilgeeem Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Aralık 2016 616 648 103 43 5 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Ruveydaa1 #2 Hayir.
RaskolnikovunSonyasi 🌻 tek ayak cezası Kayıtlı Üye 4 Temmuz 2016 2.344 4.294 133 5 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Ruveydaa1 #3 Siyatik vb bir durum varsa olabilir
R Ruveydaa1 Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Eylül 2021 61 30 3 26 5 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Ruveydaa1 #4 RaskolnikovunSonyasi .!.: Siyatik vb bir durum varsa olabilir Genişletmek için tıkla... Aslında doktorlar da diyor bi bacak diger bacakla bi kol diger kolla ayni değildir diye
RaskolnikovunSonyasi .!.: Siyatik vb bir durum varsa olabilir Genişletmek için tıkla... Aslında doktorlar da diyor bi bacak diger bacakla bi kol diger kolla ayni değildir diye
RaskolnikovunSonyasi 🌻 tek ayak cezası Kayıtlı Üye 4 Temmuz 2016 2.344 4.294 133 6 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Ruveydaa1 #5 Ruveydaa1 .!.: Aslında doktorlar da diyor bi bacak diger bacakla bi kol diger kolla ayni değildir diye Genişletmek için tıkla... Niye sordunuz o zaman
Ruveydaa1 .!.: Aslında doktorlar da diyor bi bacak diger bacakla bi kol diger kolla ayni değildir diye Genişletmek için tıkla... Niye sordunuz o zaman
filmdelisi Nirvana Kayıtlı Üye 8 Mart 2015 25.106 1 81.232 598 6 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Ruveydaa1 #6 Sağlaksanız sağ el ve ayağınızın daha büyük, iri olması normaldir. En çok kullanılan, farketmeden bile yapılan davranışlar sebebiyle bedenin sağ tarağının daha fazla kullanılmasından dolayıdır. Solaklar için tam tersi.
Sağlaksanız sağ el ve ayağınızın daha büyük, iri olması normaldir. En çok kullanılan, farketmeden bile yapılan davranışlar sebebiyle bedenin sağ tarağının daha fazla kullanılmasından dolayıdır. Solaklar için tam tersi.
R Ruveydaa1 Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Eylül 2021 61 30 3 26 6 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Ruveydaa1 #7 Ruveydaa1 .!.: Aslında doktorlar da diyor bi bacak diger bacakla bi kol diger kolla ayni değildir diye Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde olanları soruyorum neden tersliyorsunuz
Ruveydaa1 .!.: Aslında doktorlar da diyor bi bacak diger bacakla bi kol diger kolla ayni değildir diye Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde olanları soruyorum neden tersliyorsunuz
R Ruveydaa1 Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Eylül 2021 61 30 3 26 6 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Ruveydaa1 #8 RaskolnikovunSonyasi .!.: Niye sordunuz o zaman Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde olanları soruyorum neden tersliyorsunuz
RaskolnikovunSonyasi .!.: Niye sordunuz o zaman Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde olanları soruyorum neden tersliyorsunuz
RaskolnikovunSonyasi 🌻 tek ayak cezası Kayıtlı Üye 4 Temmuz 2016 2.344 4.294 133 6 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Ruveydaa1 #9 Ruveydaa1 .!.: Aynı şekilde olanları soruyorum neden tersliyorsunuz Genişletmek için tıkla... Terslemiyorum ki. Hem sorup hem de cevabını verdiniz farkındaysanız. cevabını bildiğiniz bir şeyi niye soruyorsunuz diye yazdım.
Ruveydaa1 .!.: Aynı şekilde olanları soruyorum neden tersliyorsunuz Genişletmek için tıkla... Terslemiyorum ki. Hem sorup hem de cevabını verdiniz farkındaysanız. cevabını bildiğiniz bir şeyi niye soruyorsunuz diye yazdım.
R Ruveydaa1 Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Eylül 2021 61 30 3 26 6 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Ruveydaa1 #10 RaskolnikovunSonyasi .!.: Terslemiyorum ki. Hem sorup hem de cevabını verdiniz farkındaysanız. cevabını bildiğiniz bir şeyi niye soruyorsunuz diye yazdım. Genişletmek için tıkla... Ben böyle duydum ama yine de bilenlerden merak edip sordum kendi duydugum seyi de dile getirmek istedim
RaskolnikovunSonyasi .!.: Terslemiyorum ki. Hem sorup hem de cevabını verdiniz farkındaysanız. cevabını bildiğiniz bir şeyi niye soruyorsunuz diye yazdım. Genişletmek için tıkla... Ben böyle duydum ama yine de bilenlerden merak edip sordum kendi duydugum seyi de dile getirmek istedim