• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak Zayıflatmak-Önemli..

No_CommenT

Görmeden hiç durulur mu ?
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2010
157
0
96
İstanbul
Benim üst vücudum 36 beden ama alt bölgem yani belim kalçam ve baldırlarım kalınlar klasik pantolonlarda bol 38 - 40 giyiniyorum kotlarda 30 Burda hep beraber bacaklarımızı eritmek için birbirimize tavsiyelerde bulunsak mesela ben belimi şu şekilde incelttim..
Belime baya sıkı bir korse taktım yatarken bile çıkarmadım onun çok faydası oldu.
Bunun dışında bacaklarımı omuz genişliğimde açtık ve 20 kere sağ 20 kere sol dizimin yanına eğildim ama düz bi şekilde beli kırmadan bu hareketin çok faydasını gördm..

Sizin önerileriniz nelerdir ablalarım meğzuniyete kadar bacaklarııı inceltmem şarrrt :31: ?:71::71:

Benim üst vücudum 36 beden ama alt bölgem yani belim kalçam ve baldırlarım kalınlar klasik pantolonlarda bol 38 - 40 giyiniyorum kotlarda 30 Burda hep beraber bacaklarımızı eritmek için birbirimize tavsiyelerde bulunsak mesela ben belimi şu şekilde incelttim..
Belime baya sıkı bir korse taktım yatarken bile çıkarmadım onun çok faydası oldu.
Bunun dışında bacaklarımı omuz genişliğimde açtık ve 20 kere sağ 20 kere sol dizimin yanına eğildim ama düz bi şekilde beli kırmadan bu hareketin çok faydasını gördm..

Sizin önerileriniz nelerdir ablalarım meğzuniyete kadar bacaklarııı inceltmem şarrrt :31: ?:71::71:

tatlım dediğin şeyi bende yapıyorum yanlara eğilme olayını:69:
basenlerim ve kalçalarım var benimde o konuda çalışıyorum ama bacaklar nasıl incelir onu bilmiyorum:69::31:
baseen ve kalça için ayakta makas yan yatarak makas yapabilirsin
yan yatarak üstteki ayağına daireler çizdirebilirsin

Şimdi annemle babamıdikna ettim akşamları yürüyüş yapıcaz beraber :)) koşu bacaklarda kas yapıyomuş tempolü yürüyüş daha iyiymiş bacakları eritmekte diye duydum :)) Bide akşamları yatmadan plates yapmayı düşünüyorum öle evde :)) Bu arada zaman ayırıp cevaap verdiğiniz için çook teşekkür ederim :)))

Back
X