• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak ve Bikini bölgesi lazer epilasyon Antalya

betunn

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mart 2013
229
53
298
Antalya
Bacak ve Bikini bölgesi lazer epilasyon Antalya merhaba arkadaslar ben bacaklarıma kollarıma ve bikini bölgeme uygun fiyata antalya Larada lazer yaptırmak istiyorum. İpl iyi değil diye duydum. Lazer yaptırıpta memnun kalanlar bana bilgi verseniz lütfen... Antalya Larada nerde uygun fiyata yaptırabilirim? Paket falanda oluyormuş o da iyi. Memnun kalanlar burda bilginizi paylaşsanız sevinirim

hemen hemen bitti diyebilirim :) arkadaş tefsiyesi üzerine bir güzelik merkezine gittim bu ay 5.seansa girdim valla ne yalan söyliyim çok memnunum,,yaz gelmeden bitirdik.ıpl kullanıyolar ama en önemliside ten rengi ve kıl tipine göre cihaz yüklenip uygulamaya başlıyolar,,,iyi araştırmak lazım bu benim gittiğim merkezdeki cihaz italyan marka çünkü uzakdoğu kore çin malı cihaz piyasada çok aman kızlar dikkat..yara yanık leke yapan yerler hem canınızı hem cebinizide yakar,iyi eğitimli ve cihazın iyi olması çok önemli.ben çok şanslıyım sanırım bitti bile :)))

hemen hemen bitti diyebilirim :) arkadaş tefsiyesi üzerine bir güzelik merkezine gittim bu ay 5.seansa girdim valla ne yalan söyliyim çok memnunum,,yaz gelmeden bitirdik.ıpl kullanıyolar ama en önemliside ten rengi ve kıl tipine göre cihaz yüklenip uygulamaya başlıyolar,,,iyi araştırmak lazım bu benim gittiğim merkezdeki cihaz italyan marka çünkü uzakdoğu kore çin malı cihaz piyasada çok aman kızlar dikkat..yara yanık leke yapan yerler hem canınızı hem cebinizide yakar,iyi eğitimli ve cihazın iyi olması çok önemli.ben çok şanslıyım sanırım bitti bile :)))

Peki nerde yaptirdin?? Ve fiyat ne

Peki nerde yaptirdin?? Ve fiyat ne
Ben sosyal paylaşım sitesinden buldum kampanyaları üzerinden gittim esse güzellik konyaaltında komple 150 tl giriyorum cumartesi'de randevum var,farklı merkezlere giden arkadaşlarıma baktımda ben onların 10. seansta cvp aldıkları durumu 5. seansta aldım diyebilirim bir kıyaslama yaparsak hemde daha uygun fiyata,,menunum açıkcası bir görüş derim..

ortak arkadaşlarım sayesinde facebookta buldum sorduğuma tavsiye ettiler isterseniz facebooktanda danışabilirsiniz.

Back