Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bacak silikonu yaptiran var mi bilgi almak istiyorum?
merhaba, ben 01.05.2017 tarihinde bacak silikon protez ameliyati oldum. Ankarada yasiyorum. cok uzun sure arastirdim. yapacak kisi cok onemli. ozellikle bu ameliyat ozel yontem gerektirdigi icin tecrube istiyor. Ankarada bu ameliyati yapan isinde uzman 5 doktor buldum. hepsine de ayri ayri muayene oldum. en sonunda Nebil Bozdoğan hocada karar verdim. herkese de tavsiye ederim. isinde cok basarili hastasini cok iyi aydinlatiyor, ne derse harfi harfiyen oluyor. cok basarili bir iş çikardi, kas altindan zar arasina silikonu yerlestirdi. cok dogal duruyor. rahat ettim simdi rahatlikla dar pantolon, etek giyiniyorum :) fiyat vermek burda dogru mu bilemiyorum, ben mayista oldum o zamanin fiyati ile simdiki fiyat degismis olabilir cunku bu protezlerin fiyati dolara gore degisiyor. Nebil hocanin muayenesi ucretsiz, ondan direkt fiyat alabilirsiniz. calistigim ve araba kullanmam gerektigi icin 3 hafta rapor aldim. bu ameliyati dusunenlere tavsiyem kis aylarinda olmalari (ameliyattan sonra dikis izi nedenli) ayrica cocugum da oldugu icin 1 hafta annemden destek aldim ayakta durmamak gerekiyor. Ameliyat olmayi dusunenlere simdiden acil sifalar dilerim